В окупованому путінськими головорізами Криму співробітники так званого Центру з протидії екстремізму затримали адвоката Еміля Курбединова.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналіста Антона Наумлюка в соцмережі Facebook.

Эмиль Курбединов Адвоката Эмиля Курбединова задержали сотрудники Центра по противодействию экстремизму по подозрению в...

Geplaatst door Anton Naumlyuk op Donderdag 6 december 2018

Журналіст заявив, що адвоката затримали за підозрою в пропаганді або публічному демонструванні нацистської атрибутики або символіки, або атрибутики або символіки екстремістських організацій..

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еміль Курбединов

Також журналіст додав, що Курбединова затримали по дорозі з дому до офісу. Повідомити про затримання він зміг тільки з управління МВС. До нього для надання юридичної допомоги виїхав адвокат Едем Семедляєв.

Варто нагадати, що правоохоронцям Києва вдалося затримати медиків, які вимагали у ветерана АТО хабар в обмін на оформлення групи інвалідності. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення прокуратури міста Києва. Правоохоронці повідомляють, що за вимагання хабара у пораненого учасника антитерористичної операції затримали лікаря-експерта та голову центру медико-соціальної експертизи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала іноземця з наркотиками. Правоохоронці звернули на нього увагу під час патрулювання. Він розпивав алкоголь на дитячому майданчику і голосно слухав музику. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

У Сумах літня жінка зателефонувала до поліції і повідомила про чотирьох підозрілих чоловіків у своєму під'їзді. Копи помітили їх ще здалеку неподалік під'їзду. Вони побачили правоохоронців і кинулися тікати. Після цього з під'їзду будинку вийшов іноземець і вів себе дуже нервово.

Нагадаємо, поширення паніки та інтернет провокації: СБУ затримала українця на службі Кремля.

Як повідомляв Знай.uа Аваков назвав нову кримінальну столицю України.

Знай.uа писав, СБУ знайшла "під рясою" у московських попів цікаві брошури.