В Україні на вихідних погоду будуть визначати атмосферні фронти, пов'язані з циклоном Marielou.

Про це повідомляє синоптик Наталя Діденко на своїй сторінці в Facebook.

снігопад
снігопад

"Завтра, у суботу, дощ і мокрий сніг випадатиме в західних, північних областях та місцями в центральній частині. На Сході, Півдні, на Полтавщині, Черкащині та в районах Дніпра 8 грудня суттєві опади малоймовірні. Дощ — бо завтра вдень температура повітря підвищиться до відлиги. Однак найближчої ночі ще поморозить, 1-6 градусів, на північному сході до -10 градусів. Вітер буде південно-західним, поривчастим", — прогнозує синоптик.

снігопад
снігопад

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Метеоролог зазначає, що в неділю, 9 грудня, атмосферний фронт зміститься на схід. Тому опади будуть вже не на сході, в центральній частині країни і на півдні.

"Північ вдень тимчасово очиститься від мокрого снігу та дощу, а на Захід України почне надходити нова порція вологого повітря. Температура повітря в неділю буде коливатися близько нуля, на півдні і заході + 2 + 7 градусів", — пише Діденко.

Мокрий сніг
Мокрий сніг

У Києві 8 грудня та вночі і вранці 9 грудня синоптик обіцяє мокрий сніг і дощ. Вдень 9 грудня — без істотних опадів. Температура повітря в денні години близько нуля, вночі 8 грудня -4-6 градусів, а вночі 9 грудня 0-2 градуса морозу.

Раніше ми писали, що протягом 11-12 грудня в результаті впливу циклону погода в Україні погіршиться. Про це в Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко.

"За попередніми прогнозами, протягом 11-12 грудня погода в більшості областей України ускладниться. До нас увірветься циклон з південно-заходу", - пише вона.

В Україні очікуються сніг, мокрий сніг, дощ, налипання мокрого снігу, ожеледиця та посилення вітру.

Раніше ми пислали, що стихія підготувала українцям приголомшливий сюрприз на Новий рік. Синоптики розповіли, що 31 грудня варто чекати легкого морозу і густого снігу - здається, нічого кращого і побажати не можна в таке свято.

Нагадаємо, комунальники знову епічно облажались, негода косить жертв по всій Україні.

Як повідомляв Знай.uа, сніг і ожеледиця — не біда: як займатися спортом взимку.

Знай.uа писав, погода на Новий рік: стихія влаштує українцям справжнє свято.