Національний банк України на 8 грудня 2018 року знизив курс гривні більш ніж на п'ять копійок – до 27,82 гривень за долар – у порівнянні з попереднім банківським днем. Про це свідчать дані на сайті регулятора у п'ятницю, 7 грудня.

НБУ встановив офіційний курс долара на наступному рівні:

Офіційний курс гривні до долара на 10 грудня встановлено на такому рівні: 2782,4246 гривень за 100 доларів (-5,5323 гривень).

Нагадаємо, за останню добу на Міжбанку ситуація щодо національної валюти почала поліпшуватися. Так у четвер Національний банк зміцнив офіційний курс гривні до долара на 15 копійок, а на кінець тижня, у п'ятницю - ще на 6 копійок.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Про це повідомили на сайті відомства. Таким чином, станом на 7 грудня, офіційний курс долара в Україні склав 28,07 грн/дол.

Також портал писав, українські сім'ї зможуть вибирати — користуватися в опалювальний сезон пільгою або субсидією.

В уряді пояснили, що якщо сім'я має право на субсидію, але її розмір невеликий і, на її думку, доцільніше платити за комунальні послуги з урахуванням пільги, то необхідно подати заяву до органу соціального захисту населення про припинення надання субсидії. І навпаки: якщо в опалювальний період родині доцільніше користуватися субсидією, то необхідно подати заяву для призначення субсидії.

Підставою для надання пільги на оплату житлово-комунальних послуг є посвідчення, яке вказує, до якої категорії пільговиків відноситься те або інша особа, яка знижка по оплаті за житлово-комунальні послуги йому належить.

Нагадаємо Польща в паніці за українських заробітчан, це катастрофа.

Як повідомляв "Знай.uа", спочатку українцям було не по кишені м'ясо, тепер – хліб.

Також "Знай.uа" писав, як зміняться зарплати українців у 2019.