У селі під Луцьком триває ремонт доріг. Однак громадяни обурені тим, що дорожники кладуть новий асфальт просто на сніг.

Про це написала жителька села Марія Кеда у соціальній мережі Facebook. Допис викликав хвилю обурення громадян.

“У нас все робиться через п'яту точку”, “Весною асфальт зійде із снігом”, “Це відмивання грошей, а не ремонт дороги”, - скаржаться обурені мешканці у коментарях під дописом.

Мешканці Волинської області вже не вперше скаржаться на ремонт дороги. Вони стверджують, що ремонтники часто байдикують та працюють не за графіком. А також додають, що ремонт невеликої ділянки дороги вже можна було б завершити, однак дорожники працють лише з 11:00 до 16:00, пояснюючи це тим, що вони витрачають багато часу на дорогу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сільський голова Прилуцького заявив, що на будівництво доріг виділили 2, 5 мільйони гривень із обласного бюджету. Він також повідомив, що, згідно з документами, роботи мають бути завершені до кінця грудня. Працівники ж обіцяють, що завершать ремонт найближчим часом, якщо дозволить погода.

В цілому на ремонт доріг у Волинські області у 2018 році витратили майже 400 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що початок демонтажу Шулявського мосту почнуть тільки у січні 2019 року. Про це повідомив керівник Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов. Він заявив, що реконструкцію шляхопроводу завершать наприкінці 2019 року.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" у Києві провалився під землю асфальт

"Знай.uа" писав, що Україна зайняла майже останнє місце в ганебному рейтингу. За якістю автомобільних доріг наша країна посіла 130-е місце зі 137 країн світу.