Росія продовжує перекидати військову техніку в окупований український півострів Крим. Це випливає з відео, яке було нещодавно опубліковано співтовариством "Штірліц-Інфо" в Facebook.

Так, перекидання військової техніки відбувається по нещодавно побудованому окупантами Кримському (Керченському) мосту.

8.12.2018 року по Керченському мосту пересувається колона військової техніки до окупованого Криму. Нервують небраття. телеграм-канал https://t.me/a_shtirlitz

Geplaatst door Штирлиц - инфо / shtirlitz.info op Zaterdag 8 december 2018

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Путіну цей міст для цього і потрібен був", - пишуть користувачі соцмережах.

"Тепер міст точно впаде", - впевнені вони.

Після відкритої збройної агресії проти українських кораблів Росія почала перекидати в окупований Крим протикорабельні комплекси і посилювати систему ППО. Зокрема, в Джанкої заступив на бойове чергування четвертий дивізіон зенітних ракетних комплексів С-400 "Тріумф" окупантів.

Влада Росії продовжуює стягувати до кордонів України танки. Так, в мережі з'явилися супутникові знімки Google Earth, що демонструють передмістя Каменськ-Шахтинського в Ростовській області Росії.

На них були помічені сотні російських танків у кордону з Україною. Військова техніка, розташована всього в 18 кілометрах від російсько-українського кордону. Крім сотень танків, насамперед Т-64 і Т-62М, на знімках можна розглянути, зокрема, кілька тисяч військових вантажівок.

Раніше повідомлялося, що в Федеральної служби безпеки Росії пояснили, чому перекрили Керченську протоку перед проходом українських кораблів.

У відомстві зазначають, що перекрили протоку через величезну загрозу з боку українських військових в тому числі для Керченського мосту.

Більше того, він розповів, що ніякої блокади Азовського моря з боку російських військових немає, незважаючи на наявність достатніх доказів.

Варто зазначити, що українські військові кораблі переходили з порту Одеси до порту в Маріуполі планово, відповідно до міжнародних норм. Більш того, про цей перехід вони попередили російську сторону, яка жодним чином не забороняла цього.

Нагадаємо, Лавров розповів, коли українські моряки повернуться додому.

Як повідомляв "Знай.uа" стало відомо про стан викрадених українських моряків.

Також Знай.uа" писав, що путінські ФСБшники схопили адвоката затриманих українських моряків.