У Радехівському районі Львівської області 8 грудня на сільській вулиці знайшли мертвим чоловіка.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Наразі попередньою причиною смерті лікарі визначили, як загальне обмороження тіла.

"8 грудня близько 11 години в селі Стоянів Радехівського району виявлено тіло 33-річного місцевого жителя. Ймовірна причина смерті - загальне обмороження. Обставини події встановлюються", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що з початком морозів на території області це вже друга смерть від обмороження.

Разом з тим варто відзначити, що у неділю, 9 грудня, на території України буде переважати вологе і тепле повітря, яке прийшло до нас з заходу Європи. В українському Гідрометцентрі повідомляють, що воно принесе мокрий сніг із дощем. Вдень майже у всіх регіонах буде близько 0°, західних і південних областях 1−6° тепла.

При цьому на наших дорогах місцями очікується ожеледиця. Вітер південний 5−10 м/с, в західних областях місцями пориви 15−20 м/с.

У Карпатах вдень очікується сніг, а температура вночі та вдень буде близько 2−7° морозу.

У західних областях країни, температура вночі 4−9° морозу. У східних регіонах і на півночі Лівобережжя 2−7° морозу.

В столиці у неділю погода буде хмарною з проясненнями. Також може пройти невеликий мокрий сніг із дощем, вітер буде південно-західний 5−10 м/с. Температура вночі та вдень буде від 3° морозу до 2° тепла.

Якщо вірити даним Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 9 грудня найвища температура повітря була +8,5 в 1960 році, а найнижча температура спостерігалася вночі - 18,4 морозу в 1945 році.

Крім того, геомагнітний фон в Україні в неділю буде досить спокійним, лише невелика магнітна буря очікується вночі, але до 5.00 ранку вона вщухне.

Нагадаємо, погода на неділю не залишить українцям вибору.

Як повідомляв "Знай.ua", рятувальники попередили українців про смертельну небезпеку.

Також "Знай.ua" писав, що погода на вихідні підготувала українцям коктейль з сльоти і сірості, краще сидіть вдома.

Директор Укргідметцентру Микола Кульбіда з прогнозом погоди на зиму