З матір’ю її розлучили відразу після народження. Про це йдеться у повідомленні CNN.

Конні Маултруп народилася в 1949 році і росла в притулку. Згодом її удочерили. Коли дівчинці виповнилось п'ять років, прийомна мати померла від раку. Нова дружина прийомного батька недолюблювала Конні, відтак дитина змушена була терпіти погане поводження з нею. Маултруп все життя мріяла знайти справжніх батьків, але так і не зуміла цього зробити.

Рік тому дочка подарувала їй набір Ancestry.com, який допомагає шукати родичів за допомогою тесту ДНК. Жінка зв'язалася з однією із далеких родичок, яку знайшов сервіс, і згадала свою матір.

"Я сказала, що її звали Дженевив Пьюринтон, - розповідає Маултруп. - А родичка каже: "О, це ж моя тітка. І вона ще жива".

88-річна Дженевив Пьюринтон мешкала одна. Як з'ясувалося, співробітники лікарні в Індіані, де народилася Конні, переконали її, що дитина померла при пологах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Оскільки вона була незаміжньою, їй сказали, що я мертва, - пояснює Маултруп. - Вона жила і навіть не знала про мене".

Раніше насильницьке розлучення матерів з дітьми, народженими поза шлюбом, було поширеною практикою в США, поки в 1973 році Верховний суд не узаконив аборти.

Нагадаємо, 50-річна мати нарешті перестала годувати грудьми доньку. Ця історія поставила громадськість на вуха. Як зізнається сама жінка, причиною припинення вигодовування стала прохання дочки Шарлотти. Дев'ятирічний дівчинці вже набридло годуватися материнською груддю, про що вона повідомила Шерон.

Як повідомляв портал "Знай.uа", смілива жінка усиновила малюка, на якому поставили хрест навіть лікарі. Вона вилікувала його і подарувала щасливе життя.

Також "Знай.uа" писав, креативна матуся створила неймовірні фотошедеври, поки діти спали. Такого ще ніхто не робив.