В Україну вривається південний циклон. Тому на півдні, на південному сході - в Приазов'ї - ввечері і на сході, і в центральних областях буде більш складна синоптична ситуація. Її уникне тільки Вінниччина. За прогнозом Наталки, будуть дощ, місцями мокрий сніг, опади будуть досить сильними. Вітер очікується північно-західний, навіть штормовий, штормити буде і на морі. Також буде налипання мокрого снігу, ожеледь на дорогах, калюжі, сніжна каша на тротуарах. По всіх інших областях поки тільки вологе туманне повітря без істотних опадів.

Згідно з прогнозом, температура буде в районі нуля, в південних областях +2...+5, в Криму і до +7 градусів.

А ось далі, вже в середу циклон захопить і інші області, крім Заходу. У Києві навряд чи будуть опади. У середу-четвер погода стане складніше, очікується мокрий сніг, ожеледь і поривчастий вітер. А температура вдень від 0 до +1 градусів, вночі всього лише -1 градус.

Температура повітря коливатиметься близько нуля, на півдні +2 +5, в Криму до +7 градусів.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На цьому тижні очікується похолодання, яке підсушить дороги і повітря, але його варто очікувати тільки ближче до суботи. Весь тиждень погода буде дуже нестабільною.

... тому не лякайтеся можливих мігреней, стрибків артеріального тиску та іншого фізичного дискомфорту - осінь не хоче відступати, зима хоче вже на трон. Поки вони будуть тикати таким чином один одному дулі, саме час зайнятися профілактикою свого здоров'я.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород - удень -1...+1, вночі -1...+1

Львів - удень 0...+2 вночі 0...+2

Івано-Франківськ - удень 0...+2 вночі 0...+2

Тернопіль - удень 0...+2 вночі 0...+2

Чернівці - удень 0...+2 вночі 0...-2

Хмельницький - удень 0...+2 вночі 0...+2

Луцьк - удень 0...+2 вночі 0...+2

Рівне - вдень 0...+2 вночі 0...+2

Житомир - удень 0...+2 вночі 0...+2

Вінниця - удень 0...+2 вночі 0...+2

Одеса - удень +2...+4 вночі 0...+2

Миколаїв - удень +2...+4 вночі 0...+2

Херсон - удень +2...+4 вночі 0...+2

Сімферополь - удень +4...+6 вночі +4...+6

Кропивницький - удень 0...+2 вночі 0...+2

Черкаси - удень 0...+2 вночі 0...+2

Чернігів - удень 0...+2 вночі 0...-2

Суми - удень 0 ...- 2 вночі 0...-2

Полтава - удень 0...+2 вночі 0...+2

Дніпро - удень 0...+2 вночі 0...+2

Запоріжжя - удень +2...+4 вночі +2...+4

Донецьк - удень +2...+4 вночі 0...+2

Луганськ - удень +1...+3, вночі 0...+2

Харків - удень +1...+3, вночі +1...+3

Київ - удень 0 ...- +2 вночі 0...-2

Нагадуємо, вчені заявляють, що глобальне потепління найбільше відчують всі жителі Землі в 2019 році. Синоптики визначили, якою буде погода в 2019 році, людству не минути лиха.

Раніше Знай.ua писав про те, що кілька років тому зима на Україні відрізнялася сильними морозами, великими кучугурами і пронизливим холодом. Вже з середини грудня найчастішими суворими супутниками взимку були снігопади, хуртовини і ожеледиця.

Раніше портал Знай.ua писав, що синоптики шокували світ правдою про погодні аномалії, які очікують нашу планету вже найближчим часом. Про це повідомляє National Geographic з посиланням на відповідний прогноз синоптиків.