Український генерал зізнався, що особисто знайомий з президентом Росії Володимиром Путіним і готовий його ліквідувати при першій же зустрічі.

Про це розповів колишній генерал СБУ Григорій Омельченко.

Зокрема, генерал відзначив, що особисто знайомий з очільником Кремля. За словами Омельченка його з Путіним познайомив вже покійний Анатолій Собчак.

[quote author=""]"Путіна з двійником не сплутаю – я його добре знаю особисто. З кінця 90-х років –

Більше того генерал відзначив, що при особистій зустрічі готовий ліквідувати Путіна, адже на його думку такі дії будуть вкладатись у норми міжнародного та національного законодавства. Зокрема, для прикладу він навів ліквідацію Усами бен Ладане американськими військовими.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Як офіцер спецназу і спецслужби, маючи відповідну підготовку, якби ми зустрілися – я б пішов на його ліквідацію. І в нормах міжнародного права, національного законодавства це було б все одно, як знищення Осами бен Ладена", – заявив Омельченко.

Разом з тим варто відзначити, що політичний експерт Андрій Піонтковський розповів, що Російська Федерація новими спалахами військової агресії проти України Керченській протоці демонструє небезпечні передумови для анексії Азовського моря і окупації українського узбережжя.

На думку політолога, Україні необхідно звернути увагу не на сам інцидент з кораблями у міре, а на коментарі російської сторони, які було озвучено після. Також Піонтковський заявив, що на цей раз Кремль пішов на відкриту агресію.

"Путін після декількох років коливань зважився на нову серйозну ескалацію у своїй гібридній війни з Заходом, в якій він розраховує на перемогу. Москва де-факто оголосила Керченську протоку і Азовське море своїми територіальними водами, порушивши в черговий раз кілька міжнародних угод, включаючи договір 2003 року між Росією і Україною про співпрацю у використанні Азовського моря і Керченської протоки. По суті, це означає анексію Азовського моря і блокаду великої частини українського узбережжя, що у військовому сенсі створює передумови для його захоплення. Політично знаменно, що вперше Кремль вчинив акт агресії проти України, не прикриваючись жодними "іхтамнєтами" або "зеленими чоловічками", а відкрито, на очах всього світу, під прапором Російської Федерації", – розповів Піонтковський.

Нагадаємо, хвалена російська ракета впала одразу ж після запуску.

Як повідомляв "Знай.ua", Шнуров написав про КГБешне минуломе Путіна.

Також "Знай.ua" писав, що підступний сценарій Кремля перестав бути таємницею.

Путіна знаю давно, при зустрічі ліквідував би його - генерал СБУ