12 грудня по всій Україні очікується значне погіршення погодних умов

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Наразі вже відомо, що у середу, 12 грудня циклон з півдня принесе до України значне погіршення погодніх умов на більшості території країни.

12 грудня циклон з півдня - ось він вже на ранковому супутнику закрутився (на другому фото) і почав дощі та мокрий сніг...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 11 december 2018

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Зокрема, відзначається, що стихія принесе мокрий сніг, подекуди з дощем. Крім того синоптик попередила водіїв про значне погіршення погоди на дорогах.

"У середу випадатиме сніг, мокрий сніг (перша карта), на Півдні та Сході переважно з дощем, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини та нахабна ожеледиця. Температура повітря за такої ситуації і не думає привертати до себе увагу – близько нуля, на Заході вночі -1-4 градуси", – відзначила вона.

У Києві 12 грудня очікуються опади в вигляді сніг. Також Діденко відзначила, що необхідно очікувати налипання та ожеледь.

Прогноз погоди на середу, 12 грудня, у містах України:

Ужгород – -1…+1
Львів – -1…+1
Івано-Франківськ – -1…+1
Тернопіль – -1…+1
Чернівці – -1…+1
Хмельницький – -1…+1
Луцьк – -1…+1
Рівне – -1…+1
Житомир – -1…+1
Вінниця – -1…+1
Одеса – +2…+4
Миколаїв – +1…+2
Херсон – +1…+3
Сімферополь – +3…+5
Кропивницький – -1…+1
Черкаси – -1…+1
Чернігів – -1…+1
Суми – -1…+1
Полтава – -1…+1
Дніпро – 0…+2
Запоріжжя – +1…+3
Донецьк – +1…+3
Луганськ – 0…+2
Харків – 0…+2
Київ – -1…+1

Разом з тим варто відзначити, що Наталія Діденко раніше вже розповіла, що в Україні очікується різке погіршення погодних умов в більшості центральних областей. Також очікуються тумани і все через циклон південного походження.

Циклон зайде в Україну у вівторок, 11 грудня. Погода на південно-сході, півдні і в центральних регіонах країни різко погіршиться. Очікуються тумани, сніг з дощем, посилення вітру, на дорогах буде ожеледиця та налипання мокрого снігу.

"Інша територія України залишиться у вологому туманному повітрі без істотних опадів. Температура повітря коливатиметься близько нуля, на півдні +2...+5 градусів, в Криму до +7 градусів", - пояснює синоптик.

Крім західних областей вже в середу, 12 грудня, всю Україну охопить найпотужніший циклон південного походження.

"Погода на цьому тижні буде вкрай нестабільною, тому не лякайтеся можливих мігреней, стрибків артеріального тиску та іншого фізичного дискомфорту - осінь не хоче відступати", - додала синоптик.

Нагадаємо, синоптик налякала похолоданням, сніжною кашею та іншою зимовою гидотою.

Як повідомляв "Знай.ua", діставайте лопати - снігу буде по коліна.

Також "Знай.ua" писав, що українців закликали сидіти вдома, люта стихія не пощадить нікого.

Поки вас замітає снігом, цікаво знати як зірка фільмів для дорослих Марія Джейд оголилася прямо на вулиці. І це не були зйомки чергової стрічки. Річ у вітряній погоді та не зовсім вдалому виборі одягу.

25-річна актриса вузького жанру гуляла по вулицях Майамі зі своєю маленькою собачкою. Для спекотної погоди дівчина обрала коротку спідницю вільного крою і чоботи на підборах.

Марія Джейд ніби ненароком виглядала особливо гордовитою і ніби не помічала папараці, в об'єктив камер яких потрапила. Її образ холодної королеви розбив всього лише вітер.

Марія Джейд
Марія Джейд

Один порив сильного вітру оголив сідниці дівчини і показав не тільки жителям Майамі, але і всьому світу її нижню білизну. Папараці встигли зняти цей конфуз.

Марія Джейд
Марія Джейд

Раніше повідомлялося, що Емілі Ратаковски затьмарила сонце солодкими булочками. Американська модель стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковски продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, який і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливий знімок в білому купальнику-бікіні, який майже не приховує інтимні місця на тілі. Емілі лежить на шезлонгу, приймаючи сонячні ванни.