Черговий бойовик з російсько-терористичних формувань на окупованій частині Донбасі отримав по заслугах та був ліквідований українськими військовими.

бойовик "ЛДНР"
бойовик "ЛДНР"

Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц.

За словами військового, у неділю, 9 грудня, терорист Денис Єфременко на прізвисько "Морячок" був ліквідований силами ЗСУ.

При цьому Анатолій повідомляє, що за попередньою інформацією, саме цей "Морячок" є вбивцею відомого бійця та оперного співака Василя Сліпака.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

#200_бригада 09.12.2018 г., пополнилась очередным бойцом, Ефременко Денис "Морячок". По предварительной информации...

Geplaatst door Штирлиц - инфо / shtirlitz.info op Woensdag 12 december 2018

Нагадаємо, на одного зрадника України стало менше. Так днями в страшному ДТП "самоліквідувалася" проросійський бойовик, мешканець Луганської області.

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Про це повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй сторінці в Facebook.

Безславна "бригада-200" (загиблі на Донбасі терористи) отримала поповнення. І на цей раз бойовики впоралися без участі українських воїнів.

Як повідомляє "Штірліц", загинув Олексій Челяєв з Перевальства. Він потрапив в смертельне ДТП.

Як пишуть в соцмережах, бойовик не впорався з керуванням транспортного засобу.

Раніше Знай.uа писав про те, що відому терористку ліквідували в "ЛНР".

Посіпаки бойовиків не стало 24 листопада. На даний момент ще не розголошуються обставини її ліквідації.

Про це повідомив в Twitter український блогер Necro Mancer.

Зрадницю України з окупованого Алчевська Ковальову Олену ховали 25 листопада. Бойовики горюють в соціальних мережах і вказують на те, яким хорошим товаришем вона була.

Раніше в мережі одіозну терористку висміяли за фейкові "медалі".

При цьому стало відомо, що на бік повстанців перейшли й деякі родичі сепаратистки. Дані про Ковальову розміщені на сайті "Миротворець".

Олена Ковальова подалася до терористів практично з самого початку війни на Донбасі. Сепаратисти пишуть у соціальних мережах, яким хорошим кухарем була пособниця бойовиків і зазначають, що такої людини ніколи не забудуть.

Також Знай.uа повідомляв, що пропагандисти так званої "ДНР" досі "поминають" ліквідованого ватажка терористів Олександра Захарченка.