Українці продовжують страждати від космічних сум у платіжках за ЖКП. Однак, група "95 квартал" вирішила звернутися до українського уряду в досить жартівливій й в той же час серйозній формі.

тарифи
тарифи

Так, в Instagram з'явилося відео на якому відомий український гуморист Євген Кошовий в знайомому багатьом образі "Жеки" все популярно пояснив.

"Як йдуть справи з квитанціями у Вас? Підтримайте челлендж #КабмінПерерахуй, знімайте і викладайте фото і відео платіжок, ставте хештег #КабмінПерерахуй", - наголошується в підписі до посту на сторінці Володимира Зеленського, де власне і з'явилося відео.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто нагадати, що українська телеведуча, акторка Анастасія Коротка, відома по шоу "Орел і Решка" розповіла пікантні подробиці про спільну роботу з гумористом Володимиром Зеленським. Зокрема, зірка згадала ефектний поцілунок і те, як до цього поставився її чоловік Андрій Бідняков. Настя зіграла одну з головних ролей в романтичній комедії "Кварталу 95" - "Я, ти, він. Вона". Коханого її героїні зіграв Володимир Зеленський. Акторам доводилося цілуватися на зйомках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що телеканал "1+1" відреагував на скандал, що розгорівся після того, як співачка-трансгендер Зіанджи (раніше Борис Апрель) зробила незвичайну заяву на гумористичному номері у передачі "Ліга сміху" який належить "Студії Квартал 95". Телеканал вибачився за "не зовсім коректний жарт". Про це стало ясно з Facebook телеканалу.

Нагадаємо, експерти і блогери зробили прогнози щодо перспектив Порошенка на виборах президента.

Як повідомляв Знай.uа відрив від Зеленського Порошенка вийшов за межі статистичної похибки, – політолог.

Знай.uа писав, Євген Кошовий: біографія Жені Лисого з Квартал-95.