Вся Україна дуже уважно слідкує за справою Зайцевої-Дронова про смертельну аварію у Харкові. Так, днями у справі круто змінилися обставини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням журналістки Тетяни Доцяк, яка інформує громадськість про кожну деталь цієї справи. Про це пише портал "Політека".

Зайцева
Зайцева

За її словами, харківських прокурорів у справі скандальної Зайцевої повинна перевірити кваліфікаційно-дисциплінарна комісія. Також відомо, що відповідну скаргу було подано представником постраждалих в аварії Ларисою Матвєєвою.

Більше того, експерти так і не змогли дати чітку відповідь на питання про наркотичні речовини, тому що у них не було документів.

Олена Зайцева
Олена Зайцева

Поки справа затягується, і оголошення результату на горизонті не видно, українці висловили свої думки щодо вироку у справі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Нічого їй не зроблять. Почекали поки вщухне галас, внесуть заставу і поминай як звали… Це не перший і не останній випадок на жаль», «Нехай її покарають родичі вбитих нею людей. Думаю буде справедливо», «Скільком сім'ям горя принесла в будинок, посадити на довічно. У людей життя забрала, ніяких грошей не вистачить, щоб забути рідних, убитих нею. А її, мажорку, відкуплять багаті батьки, і судді продажні. При цій владі закони проти простих людей», «Років 30 впаяти!!!!», — пишуть в мережі.

Варто нагадати, що у Дніпрі відбулася дика історія. Так, на перетині Січеславської Набережної та Стрілецької дивізії 6 сталася аварія. Відомо, що водій авто Skoda влетів в огорожу під Мерефо-Херсонським мостом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося що нещодавно шокувало країну жахлива ДТП на Гостомельській трасі під Києвом. Так, в мережі опублікували відео, де зображено перші хвилини після зіткнення вантажівки і пасажирської маршрутки. Відомо, що відео зняв один з пасажирів автобуса. Даний відеозапис опублікували столичні журналісти в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, черепно-мозкові та втрачене око: під Києвом сталася кривава трагедія, відео.

Як повідомляв Знай.uа опіати у справі Зайцевої: про що розповіли нові результати експертизи.

Знай.uа писав, прокурорів у справі Зайцевої "викликають на килим".