Снігопад, що обрушився на столицю, продовжиться і в п'ятницю, 14 грудня. Центр циклону, який приніс в Україні серйозні опади, розташовується якраз над Києвом.

снігопад
снігопад

"У п'ятницю сніг і мокрий сніг очікуються в північних областях, на заході, в Вінницькій, Черкаській областях та районах Кропивницького. У південный частині - лише місцями невеликі опади. На сході України снігу або дощу не буде", - повідомляє синоптик Наталка Діденко. Температура повітря залишається без змін - близько нуля, з невеликими коливаннями.

14 грудня циклон все ще буде над Києвом, так що буде йти сніг та мокрий сніг. Температура повітря найближчої вночі 0−2 градуси морозу, а вдень у п'ятницю в столиці близько нуля.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"У суботу, 15 грудня, в Україні похолодає до невеликих морозів, опади поступово припиняться. У неділю, 16 грудня, на заході України потеплішає, проте разом з потеплінням туди прийдуть сильні опади і штормовий вітер. На решті території в неділю буде сухо і вітряно", - прогнозує синоптик.

снігопад
снігопад

Раніше повідомлялося, що снігопади паралізували деякі рейси в четвер, 13 грудня, з таких аеропортів "Бориспіль" і "Київ" ("Жуляни"). Як повідомляє видання Інформатор, посилаючись на офіційних представників аеропорту, крім затримки кількох рейсів, аеропорти працюють у штатному режимі. Київ накрило густим покривалом снігу. І поки кияни милуються зимовою казкою, а діти безтурботно ліплять сніговиків, для мандрівників і тих, хто відправляється у відрядження на літаку, погода стала справжньою проблемою.

Cтаном на 11:00 аеропорт "Бориспіль" працює в штатному режимі. Жоден рейс не був скасований. Але є затримки у відправленні рейсів в Шарм-Ель-Шейх, Ліон, Стамбул.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що погода не принесе українцям нічого доброго – варто очікувати виключно неприємності.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вітер пожартував над школою, зірвавши дах і перевернувши її у двір.

Також Знай.uа" писав, що у Саудівській Аравії сталося несподіване – пустелю вкрило снігом.