Це відмінний час віддати дитину на якийсь гурток: музика, живопис, танці. Можна просто відправити до репетитора, щоб підтягував свої знання. Знахарі навіть зачитують на розум дітей. Можна помолитися святому Науму, щоб благословив на навчання дитини, дав більше розуму і допоміг старанно вчитися.

Також в цей день можна роздати милостиню, так ви привернете удачу.

Якраз в університетах починається завершальний період семестру і підходить час складати іспити. Можна зробити один обряд, щоб добре їх здавати. Перед тим як заходити до екзаменатора потрібно прочитати слова і три рази не давати списувати:

«Як світло в неділю, так і голова моя світла.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як любить мене матінка,

як любить мене батюшка, дідусь і бабуся.

Як вони мене завжди плекали і шкодували,

так би і ви мене, мої учителі, пошкодували.

Амінь ».

А коли вже зайдете, тоді тихо прочитати:

«Я в бурсу йду, урок відповідати, знання захищати.

Яке б слово не сказав, все б похвалу одержував.

Амінь ».

Матір повинна випекти для дітей коржі за формою, як монетки, щоб вони принесли успіх і щастя. Раніше ще випікали пряникову абетку, щоб залучити дитину до грамоти.

Можна ще і поворожити на навчання. Для цього батьки, які хочуть віддати дитину вчитися після школи, повинні зварити горщик каші і винести її на подвір'я. Дитина повинна взяти палицю і бити по горщику. Якщо бризки далеко полетіли, то це хороший знак, в учня буде хороша пам'ять і вчитися він буде добре.

Вам в цей день можуть надійти нові вигідні пропозиції по роботі. Велика ймовірність того, що можуть повернути борги.

Дитина, народжена сьогодні, буде щасливою по життю. З таких дітей виходять хороші вчителі. Їм слід носити халцедон.

Також це і день пам'яті святого Філарета Милостивого, якому можна помолитися, щоб допоміг впоратися з різними хворобами.

Раніше Знай.ua повідомляв, що поліція Техасу в США заарештувала 31-річного чоловіка, який розповів дітям, що Санта-Клауса не існує.

Нагадуємо, стало відомо, якою буде погода на Новий Рік. Українців попередили, до чого готуватися

Як повідомляв портал Знай.ua, киянам розповіли, коли офіційно відкриються ялинкові ярмарки і чому не варто купувати новорічні дерева раніше.