Секретні мапи були представлені генерал-лейтенантом СБУ Григорієм Омельченко в ефірі українського телеканалу.

Високопоставлений офіцер заявляє, що це карти, на яких зображені плани вторгнення в Україну і вони активно використовувалися Генеральним штабом ЗС РФ.

"Перед цим вам покажу карту Генерального Штабу Збройних Сил Російської Федерації, яка передбачала пробиття коридору від окупованого Донбасу до узбережжя Азовського моря з виходом в Придністров'ї, щоб з'єднатися там з базою Російської Федерації", - зазначає Омельченко з посиланням на секретні джерела.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також генерал-лейтенант СБУ представив ще одну карту під назвою "Окупація восьми областей".

Омельченко заявляє, що ця карта також використовувалася офіцерами російського Генерального штабу ЗС.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Донецьку місцеві жителі помітили машину з малюнком радянського диктатора і тирана Йосипа Сталіна на капоті поряд з рекламою т. зв. "Концепції громадської безпеки".

Відповідні фото і повідомлення опублікував блогер Денис Казанський в Twitter.

Блогер зазначає, що до 2014 року ніхто так не робив, або добре маскувався.

“Від війни у людей дах з'їхала, чи що? Чи приїжджі?”, запитує Денис Казанський.

Нагадаємо, російські журналісти в замішанні: що чекає Росію після відходу Путіна. Російські журналісти переконані, що нова влада Росії може змінити своє ставлення до України і США, ніж не викличе протестів серед населення.

Як повідомляв Знай. ua, кривава бійня на Донбасі: українці оплакують героя-захисника. Військовослужбовець став жертвою ворожого снайпера.

Знай. ua писав, що місто на Львівщині став на коліна перед убитим українським героєм. Військовому повинно було бути 50.