У День святого Миколая, 19 грудня, на українців чекає не дуже святкова погода. Так, у середу в Києві буде хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -9…-11 градусів, удень -6…-8 градусів.

Цю інформацію повідомляє Гідрометеорологічний центр, передає "ХВИЛЯ".

На західній території України буде хмарна погода з проясненнями, опадів не очікується.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -8…-15 градусів, вдень -3…-9 градусів.

Популярні новини зараз
Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням Випробування темрявою та холодом: експерт закликав готуватися Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."
Показати ще

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -8…-14 градусів, вдень -2…-8 градусів; у Дніпропетровській області вночі -6…-11 градусів, вдень -1…-6 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки вдень у Донецькій області місцями невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -5…-10 градусів, вдень -1…-7 градусів; у Донецькій області вночі -3…-8 градусів, вдень 0…-5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, місцями невеликий мокрий сніг, у Приазов'ї з дощем, слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -3…-10 градусів, вдень 0…-6 градусів.

В Криму хмарно з проясненнями, місцями невеликий мокрий сніг з дощем, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +2…-3 градуси, вдень +1…+6 градусів.

Нагадаємо, нещадна стихія завдає удару за ударом, чергову жертву поховали у Львові.

Як повідомляв портал "Знай.uа", як не впасти на слизькій дорозі і надати першу допомогу взимку, інструкція від лікарів і рятувальників

Також "Знай.uа" писав, що рятувальники попередили українців про смертельну небезпеку.