Після тривожних новин про стан здоров'я українського "героя" і "зрадника" Надії Савченко з'явилася ще одна. Київський суд Шевченківського району народній депутаці продовжив на 60 діб час перебування під вартою.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-секретаря Савченко Тетяни Проторченко.

Надія Савченко
Надія Савченко

Так, після оголошення рішення судді один з прихильників нардепа кинув чобіт у прокурора, після чого між активістами і поліцією сталася невелика сутичка. Відео інциденту з'явилося в мережі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто нагадати, що народний депутат Надія Савченко, яку звинувачують у державній зраді, зробила заяву про свій стан після нетривалого голодування. Савченко заявила, що через тиждень сухого голодування частково втратила зір і слух. Про це вона написала у листі, який 13 грудня зачитав головуючий суддя на засіданні Шевченківського райсуду Києва.

У листі, зокрема, йдеться про те, що через погіршення здоров'я вона фізично не зможе відвідати засідання суду, оскільки зараз відбувається процес виходу з сухе голодування.

"Фізично я не в змозі брати участь у судовому засіданні через запаморочення та часткової втрати зору і слуху та сильну задишку, при якій боляче ходити", - написала Савченко в суд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підозрювана у державній зраді народний депутат Надія Савченко вже п'ятий день голодує. Стурбованість її станом висловила сестра Віра.

"Вона виглядає дуже погано. Я не бачила її такою ніколи, - повідомила Віра Савченко у своєму Facebook. - Ні в російських тюрмах, ні в українських, ні на війні. Коли людина так раптово переходить на сухе голодування - вона згасає на очах. Обличчя неживого кольору. І чорніють руки від конденсованої крові в судинах. Вночі судоми. Нирки болять. Очі світяться ще життям. Правозахисники мовчать. Ліберальна громадськість сором'язливо тупить очі".

Нагадаємо, Надія Савченко оголосила голодування.

Як повідомляв Знай.uа Савченко насилу ходить: з'явилася перша інформація про стан нардепа після операції.

Знай.uа писав, Савченко порізали.