Товари їдуть, продукція реалізується, а плюсової виручки як не було, так і немає. В Росії за останні три роки економісти зафіксували найпесимістичніші очікування представників малого бізнесу. Так, на наступні півроку індекс бізнес-очікувань впав на 13% і тепер становить "-54%".

Разом з цим, індекс поточної економічної ситуації знизився до "-68%". Даний показник виявився найменшим за останні два роки.

Російський рубль
Російський рубль

Про це стало відомо завдяки даним дослідженням одного великого російського банку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Виявилося, що 85% представників малого бізнесу переконані, що економічна ситуація, що склалася на території Російської Федерації, значною мірою гальмує розвиток бізнесу. Також, 65% респондентів вважають, що в найближчі півтора року економічна ситуація в країні буде тільки погіршуватися.

Варто нагадати, що днями скандальний директор Великого Московського державного цирку поскаржився Путіну на бізнесмена Михайла Гуцерієва.

У повідомленні говориться, що Путін досить нервово відреагував на скаргу гендиректора Великого Московського державного цирку Едгара Запашного, обуреного спільним проектом Михайла Гуцерієва (бізнесмен володіє частками в нафтових компаніях "Русснефть" (31%), "Нефтис" (66%) і рітейлера. "Видео" (43 % в якому володіє група "Сафмар" сім'ї Гуцериєвих). Крім того, йому належать вісім радіостанцій, група телеканалів Bridge Media) і Cirque du Soleil з будівництва концертного залу в Сколково.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що весілля доньки найбагатшої людини Індії почали святкувати за тиждень до головного торжества, яке відбулося 12 грудня. Мільярдер Мукеш Амбані з розмахом видає заміж свою 27-річну доньку Їшу за 33-річного бізнесмена Ананда Пирамала.

Нагадаємо, Валерій Кодецький: досьє і компромат на одного з найбагатших бізнесменів України.

Як повідомляв Знай.uа Трамп відправить у відставку "власника" Білого дому: чия голова полетить наступною.

Знай.uа писав, Тігіпко взяли "на гарячому" разом з його мільярдами: "Нацбанк має право застосовувати заходи впливу".