В селі Високопілля під Харковом зайнялася свиноферма. 19 грудня о 12:34 пожежні отримали повідомлення про пожежу. До місця пожежі було направлено підрозділи ДСНС України з Валківського та Коломацького районів.

Вже на місці вогнеборці встановили, що горить дах ферми, площа займання — близько 800 кв.м. Наразі тривають заходи з пожежогасіння, причини загоряння встановлюються.

Ще до приїзду вогнеборців співробітники підприємства почали займатися евакуацією тварин. Однак всіх свиней врятувати не вдалося, вже відомо про 50 голів, що загинули. Наразі підраховуються збитки, які спричинила пожежа.

Як раніше передавав портал, у Києві в районі Виставкового центру згорів автомобіль "Газель", рятувальники виявили в ньому тілом чоловіка.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наразі вже відомо, що 15 грудня близько 23:40 до оперативного штабу рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на одній із столичних вулиці. Як виявилося, біля господарського павільйону загорівся припаркований автомобіль "Газель".

Також раніше ми писали, що під Римом горить масштабне звалище - італійську столицю миттєво оповив густий дим.

Місцевих просять закривати двері і вікна, тому що дим може бути токсичним. Тим, хто має респіраторні захворювання, взагалі не радять виходити з дому. Так само просять не випускати дітей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на Героїв Дніпра сталася пожежа у багатоповерхівці. За даними джерела, пожежа в будинку за номером 32. Попередньо встановлено, що горить квартира і сходова клітка, в результаті чого люди не можуть врятуватися. На місце прибули рятувальники, однак у пожежників не вистачає довжини драбини. Очевидці поділилися відео. На кадрах видно, як люди сидять у своїх квартирах, вікна відкриті. Нікого не евакуювали.

Нагадаємо, нещадна пожежа поглинула одне з найкрасивіших міст світу, ваші діти можуть його вже не побачити.

Як повідомляв "Знай.ua", сніговий апокаліпсис перетворив Київ на холодне пекло, комунальники безсилі.

Також "Знай.ua" писав, що палаючий будинок не завадив автохамам заблокувати рятувальників.