Страшна аварія сталась у Сербії. Потяг зніс пасажирський автобус.

Про це пишуть Telegram-канали.

За повідомленням очевидців, аварія сталсь на півдні Сербії. На залізниці поїзд протаранив автобус на півдні Сербії.

За попередніми даними, три людини загинули, ще шість отримали тяжкі травми і понад півтора десятка людей також звернулися за допомогою до медиків.

трагедія на залізниці

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Що стало причиною аварії, наразі не уточнюється.

На місці працюють правоохоронці, медики та рятувальні служби.

В мережі опублікували перше відео з місця ДТП.

Дивіться: Аварія на залізниці в Сербії з жертвами та постраждалими

Нагадаємо, на трасі Житомир-Могилів-Подільський, що в Житомирській області, сталася ДТП, в ньому загинули 3 людей, а ще 3 постраждали.

Як повідомляв раніше Знай.ua, хахлива автопригода з постраждалими сталась на вулиці Академіка Булаховського. Автобус "Богдан" врізався в дерево. За попередньою інформацією, автобус з пасажирами їхав по Булаховського у бік Палладіна. В цей час по проїжджій частині бігав чоловік-пішохід. Коли маршрутка під’їхала ближче, чоловік різко вибіг під колеса, а водій, щоб уникнути зіткнення, повернув кермо ліворуч.

Також Знай.ua писав, що у Нижній Сілезії (Польща) в результаті ДТП загинула одна пасажирка автобуса, ще 18 отримали серйозні травми, стан п'яти з них важкий.