Гучна справа про страшну аварію в Харкові на Сумській, у якій проходять як підозрювані Геннадій Дронов та Олена Зайцева, обростає все новими і новими чутками й скандалами. У справі з'явився новий несподіваний поворот.

Чергове засідання Київського райсуду Харкова відбулося 20 листопада, де було представлено матеріали "сумнівних" експертиз щодо причин аварії. Про це пише портал "Політека".

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

З останніми висновками погодилися прокурор, адвокати Зайцевої і суддя. Постраждалим же такі результати незрозумілі, вони підтримували відведення експертів, на якому наполягали адвокати Дронова.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У той же час, адвокати Зайцевої очікують чергового "тріумфу", не соромлячись очорняти постраждалих в ДТП в мережі. На це звернула увагу журналіст Тетяна Доцяк, про що вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Вона зазначила, що один з адвокатів Зайцевої лайкнув дуже неоднозначний коментар під своїм постом:

"… Тут кричать, Зайцева погана, нам її подачки не потрібні і тут же мільйонні позови вимагають. Навіщо? Потім, щоб і собі таке ж дороге авто, купити квартиру, маленький кораблик… адже це все не купиш за початкову допомогу в 50 тис. грн. Всім хочеться грошей і побільше. А кому хочеться, загиблим? Ні, живим. Загиблим вже взагалі нічого не потрібно, крім виділених двох метрів…"

Таке "обілення" Зайцевої викликало гнів українців. Відзначають вони і "професіоналізм" харківських експертів.

Варто нагадати, що в Харкові на сумнозвісній вулиці Сумській, де у 2017 році сталася кривава автотрагедія з 6 загиблими, знову сталася ДТП. Відомо, що 13 листопада пізно ввечері на вулиці зіткнулися два авто. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби патрульної поліції в Харківській області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що судові експерти заявили, що швидкість руху автомобіля Олени Зайцевої в Харкові не є важливою. Зокрема, фахівці зазначили, що швидкість автомобіля Зайцевої в розрізі кримінальної справи абсолютно неважлива, адже інший учасник смертельної ДТП Геннадій Дронов порушив правила дорожнього руху.

Нагадаємо, начхати, що трупи по всій дорозі: оприлюднено слова Зайцевої відразу після ДТП, відео.

Як повідомляв Знай.uа Зайцевій у допомогу: мажор на дорогій іномарці жорстко скалічив маленьку українку.

Знай.uа писав, ДТП у Харкові закінчилася нічим: поки родичі плачуть на цвинтарі, винуватця відпустили додому.