У найближчі дні Україну чекає хмарна дощова погода, майже на всій території дощі, місцями з мокрим снігом. Про повідомили Укргідрометцентрі.

погода в Україні
погода в Україні

22 на заході і півночі України, а також Криму прогнозуються дощі, на сході і в центрі - дощі зі снігом. Лише в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях буде хмарно з проясненням і без опадів.

У цей день вночі на більшій частині території країни буде від -1 до -4, вдень від 0 … 2 сході до + 5−7 півдні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

23 грудня на всій території країни очікується сніг з дощем, тільки у Одеській і Миколаївській областях без опадів. Температура повітря вночі коливатиметься близько 0, вдень до +3 градусів, на півдні до +7. У Криму буде невеликий дощ, вночі + 2−4, вдень до +9.

Раніше повідомлялося, що до кінця поточного тижня, з 21 по 23 грудня, синоптики прогнозують погіршення погодних умов і сильні пориви вітру.

Так, за даними Укргідрометцентру, в п'ятницю випаде невеликий, а в суботу – помірні опади у вигляді снігу, вдень з дощем, місцями спостерігатиметься налипання мокрого снігу, ожеледь. Без опадів буде лише на півдні країни. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний і південний, 5-10 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с, у високогір'ї Карпат до 25 м/с, завірюха.

Також повідомлялося, що в Карпатах станом на ранок 21 грудня 2018 року висота снігового покриву подекуди сягає 80 сантіментров.

Синоптики розповіли, що станом на восьму ранку сьогодні на Сл Пожежевська температура повітря склала -5 градусів морозу, пориви вітру до 9 м/с, слабка поземка, висота снігового покриву становить 19-80 см, сніг хуртовинний помірно закріплений.

Цю інформацію повідомили у відділі гідрологічних прогнозів Українського гідрометцентру у Facebook.

Нагадаємо, українців замість снігу засипле брудом.

Як повідомляв Знай.ua, погода на вихідні не залишить українцям жодного шансу: гірше Антарктиди.

Знай.ua писав, що настає нова порція снігу.