За прогнозами синоптиків у неділю, 23 грудня, в Україні очікується невеликий мокрий сніг та дощ, місцями пориви вітру до 15-20 м/с. При цьому температура повітря складе від 1° морозу до 4° тепла, вдень на півдні 3-8° тепла.

Цю інформацію повідомляє "Главдер".

Як повідомили в Українському гідрометцентрі, 24-25 грудня в Україні також буде хмарно, невеликий сніг, на заході та півдні країни з дощем.

24 грудня в західних областях, 25 грудня у східній частині помірні опади, на дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер західний та північно-західний, 7-12 м/с.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Температура вночі та вдень 24 грудня у західних, південних і східних областях від 2° морозу до 3° тепла; на решті території 25 грудня по всій Україні 1-6° морозу (вночі 25 грудня на півночі Лівобережжя 4-9° морозу).

Нагадаємо, на Новий рік українців засипле свіжим снігом, також погода принесе з собою морози в більшість областей України. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Як зазначають синоптики, незважаючи на температурні гойдалки протягом грудня, саме напередодні Нового року піде сніг, який затримається на кілька днів завдяки нічним морозам. А потім знову очікується відлига.

У той же час синоптики наголошують, це поки що попередній прогноз – точний з'явиться за тиждень до Нового року. У свою чергу, народний синоптик Леонід Горбань повідомив, що за три дні до Нового року відлига, яка прийде 24 грудня, зміниться морозами до 3-7 градусів.

"Така погода протримається і в перші дні 2019 року. 5 січня знову потеплішає. Так що до Різдва сніг, швидше за все, перетвориться в сльота", – розповідає Горбань.

Нагадаємо, що приготувати на Новий рік 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікарі назвали продукти, які краще не ставити на новорічний стіл.

Також "Знай.uа" писав, як встигнути зробити всі справи до Нового року.