У контрольних пунктах в'їзду-виїзду, розташованих на лінії зіткнення в районі проведення Операції об'єднаних сил, сьогодні вранці на в'їзді і виїзді перебували майже 500 автомобілів.

Цю інформацію повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби.

"У контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення ООС, сьогодні вранці на в'їзді й виїзді перебувала така кількість транспортних засобів: "Майорське"- 30/80; "Маріїнка"- 40/90; "Новотроїцьке" - 35/130; "Гнутово" - 30/50". йдеться в повідомленні
п

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, при в'їзді в Україну на кордоні з Польщею відбувається критичне скупчення атомобілів. Цю інформацію повідомляє Держприкордонслужба. За словами прикордонників, пункти пропуску з український сторони працюють у штатному режимі.

"Попереджаємо подорожуючих про значне скупчення транспортних засобів на кордоні з Польщею у напрямку в'їзду в Україну. Найбільше автомобілів і автобусів чекають оформлення перед пунктами пропуску "Краковець-Корчова", "Шегині-Медика" та "Грушів-Будомєж". У переважній більшості повертаються додому на період зимового вікенду наші громадяни, які працюють та навчаються за кордоном або виїжджали перед святами в особистих цілях".

З української сторони для пропуску авто сплановані додаткові резерви. Також налагоджено взаємодію зі всіма контрольними службами в пунктах пропуску, постійно проводяться робочі зустрічі з польськими колегами щодо прискорення контрольних операцій.

Також портал писав, на окупованому путінськими головорізами Донбасі, в зоні бойових дій, за минулу добу жоден боєць не отримав травм і поранень. Випадків загибелі серед українських захисників також не було. Відомо, що донецькі бойовики не використовували озброєння, заборонену "Мінськом".