У Сполучених Штатах не виключають початок Третьої світової війни, і за прогнозами, вона може розпочатися уже в 2019 році. У топ п'ять головних точок для можливого розгортання масштабного конфлікту. До них увійшла і україна.

Про це пише Politeka.

Першою потенційно "гарячою" точкою ЗМІ називає Південно-Китайське море. На цій території вже триває торгова війна між Сполученими Штатами та Піднебесною.

Другий регіон – це територія України. Особливо на це вплинув збройний конфлікт в Азовському морі. При цьому уточнюється, що Росія не зацікавлена в ескалації конфлікту. І не скидається з рахунків майбутні вибори в Україні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Третя світова може спалахнути також у Перській затоці, навіть незважаючи на те, що війна в Сирії стихає. Напруженості в регіоні сприяє зростаючий економічний тиск на Іран з боку США і конфлікт між Саудівською Аравією і Єменом. При цьому, як зазначає видання, через стратегічну важливість регіону, будь-яка нестабільність може призвести до конфлікту між США, Росією чи Китаєм.

Не зважаючи на тиш останнім часом на Корейському півострові, не виключено, що новий конфлікт вже не за горами.

Втім, видання The National Interest визнає, що якщо Третя світова війна спалахне, географія конфліктів може змінитися і постраждати може будь-яка країна.

"Якщо почнеться третя світова війна, загроза може прийти з абсолютно несподіваного напрямку", - попереджає видання.

Нагадаємо, США заявили, що найближчим часом дадуть жорстку відповідь Росії щодо конфлікту на Азовському морі. Крім того, нова резолюція від Сенату вимагає припинити будівництво "Північного потоку-2".

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, відомий астролог розповів, що чекає на Путіна та його "царювання" у 2019 році.

Раніше портал Знай.ua писав, що згідно пророцтв відомого провидця та астролога Нострадамуса, у 2019 році світ може опинитися на порозі масштабних конфліків та воєн, зокрема загостриця ситуація на релігійному підгрунті.