Міжнародний астролог вищої категорії та астрополіттехнолог Влад Росс, здібності якого багато експертів порівнюють з талантом Нострадамуса, озвучив детальний прогноз щодо політики Путіна.

За словами астролога, у 2019 році змін на фронті не передбачається, а ось через кілька років на Донбасі взагалі стріляти не будуть. Про це пише портал "Політека".

путін
путін

"Наступний рік буде абсолютною копією 2018-го. Великі зміни на сході України розпочнуться з другої половини 2020 року, коли там припинять стріляти. А в 2021 році на Донбасі вже точно стріляти не будуть. Це пов'язано з тим, що в 2021 році відбудеться королевська комбінація: з'єднання Юпітера і Сатурна в знаку зодіаку Водолій. Це багато що змінить не тільки на сході нашої країни, але й на більшій частині Східної Європи", — не сумнівається експерт.

Донбас
Донбас

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Росс впевнений, що до виборів стосунки з країною-агресором не зміняться, а Володимир Путін і зовсім може визнати "незалежність" квазиреспублік на Сході України.

Жителі "ДНР"
Жителі "ДНР"

Варто нагадати, що рішучі дії російської армії в Сирії не допустили війни на території України, яка почалася б набагато раніше. Таку заяву зробив головний "рупор Кремля" Володимир Соловйов у своїй авторській передачі на телеканалі "Росія 1".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Європейський суд з прав людини проведе слухання у справі "Україна проти Росії" щодо Криму 27 лютого в Страсбурзі. Таку заяву зробив заступник міністра юстиції Іван Ліщина. Анексія, катування та порушення прав людини: кримські злочини Путіна розглянуть у європейському суді.

"Ми сподіваємося на рішення Суду щодо прийнятності цієї справи. Щодо всіх міждержавних справ Росія каже, що вони є неприйнятними і Україна взагалі не має права скаржитися. До кінця року на запит Суду ми і РФ повинні надати обґрунтування на 30 сторінок про прийнятності цієї справи", - сказав Ліщина.

Ліщина повідомив, що вони сподіваються на рішення Суду щодо прийнятності цієї справи.

Нагадаємо, Путін підкинув бойовикам Донбасу купу техніки, але воювати вже нікому.

Як повідомляв Знай.uа у Путіна заистерили через військової бази США в Україні.

Знай.uа писав, цар жаху воскресне: знайшли моторошне пророцтво Нострадамуса про Путіна, Україні та ядерної війні.