У середу в Сенаті США нададуть проект резолюції з вимогами до Дональду Трампу про протидію агресії Росії на морі. Також резолюція закликає протистоянню будівництва газопроводу "Північний потік-2".

Передає The Hill.

Приблизно 40 сенаторів стали авторами резолюції. До неї долучилися також Республіканець Рон Джонсон і демократ Дік Дурбін.

"США і наші союзники повинні сильними і рішучими діями швидко відповісти на російську військову агресію в Керченській протоці", - говорить Джонсон.

Палатою представників раніше в цьому місяці була прийнята резолюція, що закликає припинити будівництво "Північного потоку-2".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У проекті резолюції Сенату йдеться про прийняття резолюції із засудженням газопроводу, і сенатори "закликають до закриття проекту через його загрози енергетичної безпеки Європи".

Також документ закликає Росію забезпечувати свободу навігацію в Керченській протоці.

Нагадаємо, Росія знайшла “своєрідний” спосіб вплинути на вибори в США: "Борешся із залежністю від мастурбації? Приєднуйся”

США заявили, що пов'язано з Росією "Агенство інтернет-досліджень" шантажировало новобранців армії країни. Вони робили це за допомою підробленої гарячої лінії для боротьби з мастурбацією. Таким чином це має якось вплинути на вибори президента в 2017.

Про це повідомляє американське видання The Verge.

У США заявили, що "російські тролі", яких звинувачували у спробі вплинути на вибори їхнього президента, створили підроблену гарячу лінію для боротьби з мастурбацією. Її нібито рекламували серед американських солдатів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Названа дата "королівського перевороту": Путіна повалений

Міжнародний астролог вищої категорії та астрополиттехнолог Влад Росс, здібності якого багато експертів порівнюють з талантом Нострадамуса, озвучив детальний прогноз щодо політики Путина.

Також "Знай.uа" писав про те, що Курт Волкер терміново прибув в Україну: що відбувається

Спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер вже прибув в столицю України для зустрічі з керівниками країни.