У Харкові троє жінок на касі супермаркету влаштували бійку.

В хід пішли ноги та лайка. Інцидент трапився увечері, 26 грудня. Відео оприлюднили у групі Харків Report соціальної мережі Facebook.

За словами очевидців, мати з дочкою влаштували бійку з дівчиною, яка випадково їх штовхнула.

На відео видно, як молода жінка кидається товарами та намагається вдарити ногою іншу жінку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, чути як сторони обмінюють брутальною лайкою та прокльонами.

В одному з супермаркетів Харкова мати та донька влаштували бійку з дівчиною, з якою вони випадково зіштовхнулись. (Відео: Типичная Салтовка)

Geplaatst door Харків Report op Woensdag 26 december 2018

Нагадаємо, охоронці побили відвідувачів супермаркету. Інцидент стався в супермаркеті "Фора" у Солом'янському районі Києва. Охоронці жорстко побили покупців.

Очевидцям вдалося зняти на відео, як у магазині на вулиці Борщагівській, 128 охоронці б'ють ногами лежачих на підлозі двох хлопців. Побиття продовжилося на вулиці.

Очевидці цього страшного інциденту стверджують, що приводом для звірячого побиття охоронцями послужив той факт, що молоді люди не захотіли оплачувати товар. Охоронці, які приїхали були дуже агресивні, а потім побили хлопців.

Після того, як відео з'явилося в мережі, коментатори розділилися на два табори. Одні переконані, що побиття можна виправдати при наявності вагомого аргументу, а інші заперечують і відзначають, що охорона в будь-якому випадку не може використовувати фізичну силу і максимум повинна викликати поліцію.

Як повідомляв Знай. ua, Діди Морози жорстоко побили депутата облради. Били кийками, але авто не зачепили.

Знай. ua писав, що смертельна ін'єкція вбила киянина за лічені хвилини. В Києві помер чоловік просто в під'їзді будинку. Причиною смерті була передозування наркотиками.