Крім перевертнів у погонах в українській поліції є ще і справжні герої. Так, у Тернополі працівник патрульної поліції здійснив сміливий вчинок, рятуючи кинуту напризволяще маленьку дівчинку.

поліція
поліція

Відеозапис з діями копа опублікували на офіційній сторінці МВС України в соцмережі Facebook, пише портал "Політека".

У Тернополі патрульний врятував дитину від випадання з вікна

У Тернополі патрульний поліцейський скоїв справді героїчний вчинок - врятував 4-річну дівчинку, яка стояла у відчиненому вікні, плакала і просила про допомогу. Завдячуючи оперативним і професійним діям правоохоронця, з дитиною все гаразд! А от з матір’ю, яка через нагальні справи покинула маленьку донечку одну вдома, провели профілактичну бесіду для уникнення трагічних наслідків у майбутньому! Друзі, бережіть дітей🙏 Вони – найцінніше, що у нас є! І ніякі термінові справи - не головне! Патрульна поліція України Національна поліція України

Geplaatst door МВС України op Donderdag 27 december 2018

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Відомо, що дівчинка стояла у віконній рамі на морозі без верхнього одягу, плакала і кликала на допомогу. Варто зазначити, що в даний момент з дитиною все добре. Завдяки оперативним та професійним діям копів. А от з матір'ю, яка через невідкладні справи залишила маленьку доньку одну будинку було проведено профілактичну бесіду, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.

Також варто зазначити, що особливої уваги заслуговують і коментарі користувачів соціальної мережі і відвідувачів сторінки МВС України. Деякі вважають, що поліцейський заслужив нагороду, а також премію до зарплати.

Варто нагадати, що в районі гори Гимба Міжгірського району рятувальники знайшли туристів, які втратили орієнтир та заблукали. Ними виявилися двоє сноубордистів зі Львова 1988 та 1991 років народження. Вони самі повідомили в екстрені служби по телефону про своє місце перебування, коли зрозуміли, що за темний час і погану видимість самостійно не зможуть повернутися до бази відпочинку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 15-річна мешканка р. Родзинки Єлизавета Мажирина 9 грудня пішла з дому і з тих пір про неї нічого не відомо. Про інцидент повідомляють в Ізюмському відділі поліції, який розшукує дівчинку.

Дівчина відрізняється такими прикметами: виглядає на 15-20 років, зріст приблизно 165 сантиметрів, обличчя кругле, волосся руде фарбоване, карі очі, окуляри, також у дівчини є шрам над верхньою губою (1 см). На дівчині було одягнено: чорні лосини, чорна блузка з квітами, шапка бежевого кольору з бубоном, чорного кольору куртка.

Нагадаємо, швидка годину "повзла" до дитини, яка помирала у школі: Супрун передали "подяку" за аптечки і реформу.

Як повідомляв Знай.uа вбита горем мати Діани Хриненко почала благати про допомогу: відпустіть, будь ласка, мою доньку.

Знай.uа писав, у Києві учителька влаштувала скандал через татуювання дитини: "Я ще не бачила такої жахливої мами".