Український журналіст Віталій Портніков вважає, що через незаконну анексію українського Криму Росії доводиться витрачати на півострів гроші, які вона не має. В результаті цього півострів з "перлини" перетворюється на справжній тягар. Про це журналіст написав на своїй сторінці в соцмережі.

«Крим, який ще недавно здавався Путіну перлиною в короні, придуманої ним імперії, а росіянам — доказом урочистості „сакральної“ історичної справедливості, стає тягарем, ще одним регіоном, на який потрібно витрачати гроші, яких немає», — отметичает Портников.

Також журналіст додає, що на відміну від країн Заходу, зростання економіки Росії фактично зупинено. Це впливає як на політичне, так і куьтурное положення та економіку.

«Після окупації Криму, минуло кілька років, і Росія знову на колінах, до того ж міцно і без шансу піднятися з них у найближчі роки, якщо не десятиліття. І це — не образ», — впевнений журналіст. За його словами, незабаром Росія перетвориться в «величезний музей минулого від Калінінграда до Владивостока», - пише публіцист.

Журналіст вважає, що потроху влади Криму виженуть з нього ветеранів «кримської весни», щоб замінити їх (згодом назвавши шахраями) московськими менеджерами і зменшити витрати на півострів.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

"Крим зникне з російської інформаційної порядку до того самого дня, поки наступник Путіна не почне переговори про повернення його в Україні – тому що буде відчайдушно потребувати західної допомоги для порятунку проваливающегося в економічну прірву держави і погодиться з будь-якими вимогами цивілізованого світу, щоб цю допомогу отримати. Ось тоді в Росії знову згадають про Крим – про український Крим", - вважає Портников.

Нагадаємо, кожен раз, коли натовський корабель есмінець США заходить в акваторію Чорного моря, у Росії починається паніка.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у липні Україна отримає патрульні катера класу "Айленд", які пообіцяли надати США

Цю інформацію повідомив командувач ВМС України Ігор Воронченко в інтерв'ю DW.

Знай.uа писав про те, що Азовському морі в даний час знаходяться два українських катери і два кораблі.