Український провайдер відрубав популярні телеканали назавжди: які шоу зникнуть з екранів ваших

Український провайдер інтернету і кабельного телебачення "Ланет" з 1 січня 2019 року припинив транслювати телеканали NewsOne і "Максі TV" ("НАШ"). Трансляцію припинено в аналоговому і цифровому форматах.

пенсіонерки
пенсіонерки

В Україні з'явиться новий вид соцдопомоги: кому допомагатимуть державні копійки

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

З 1 січня набув чинності Закон України, яким передбачається посилення соціального захисту осіб, які доглядають за хворими дітьми. Допомога виплачуватиметься в розмірі прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

Білоруси відповіли Путіну на його імперські амбіції
Білоруси відповіли Путіну на його імперські амбіції

Білоруси готуються до партизанської війни з Росією: другого Криму не буде, буде другий Афганістан

Білоруси не збираються здаватися на "милість" Путіну і зроблять все, щоб кремлівський агресор не напав на Україну через територію Республіки Білорусь. А якщо Росія надумає захопити їхню країну, то на Путіна чекає військовий сценарій, схожий з кровопролиттям в Афганістані.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Трамп залишив американців напризволяще: скрізь фекалії і сміття

Уряд Сполучених Штатів призупинив роботу і через те, що національні парки наповнилися сміттям і фекаліями. Вся справа в тому, що персонал парків зараз перебуває в неоплачуваній відпустці, тому за ними просто нікому стежити. Про це повідомляє газета Washington Post.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський збирає команду: понад 130 тисяч українців за добу зареєструвалися на сайті

Керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, який в новорічну ніч оголосив українцям, що хоче змін у країні і тому йде в президенти, збирає команду через спеціальний сайт ze2019.com/team.