Астрологи склали гороскоп здоров’я 2019, поради зірок допоможуть вам позбутися проблем та підкажуть, коли варто зайвий раз звернутися до медиків.

Про це пише Politeka.

Овен
Овнам потрібно серйозніше ставитися до інтимних стосунків, інакше можна заробити серйозні проблеми у цій сфері. У зимовий період потрібно приділяти здоров’ю трохи більше уваги.

інтимне здоров'я

Телець
2019 рік буде непрост для цих представників Зодіака. Не варто нехтувати власним здоров'ям, частіше прислухейтесь до сигналів свого організму.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Близнюки
Близнюкам варто почати профілактику здоров’я, обрати гарних спеціалістів та прислухатися до рекомендацій близьких.

спокійний відпочинок

Рак
Ракам варто перестати себе накручувати, побережіть нерви тоді 2019 рік пройде безхмарно в плані здоров’я.

Лев
Левам потрібно бути уважними до свого здоров’я та зайнятися профілактикою, щоб зменшити прояви хронічних захворювань.

Діви
Діви не будуть спостерігати особливих проблем зі здоров’ям, проте слід також завести коло знайомих серед лікарів, так, про всяк випадок.

Терези
Терезам головне не бути трудоголіками в цьому році. Зірки обіцяють всіляко допомагати з удосконаленням здоров’я, тому вам варто купити абонемент у спортзал та вести більш активний спосіб життя.

Скорпіон
Восени і навесні Скопіонів може турбувати авітаміноз. Обирайте в магазині більше фруктів та овочів, викючіть шкідливі продукти з раціону.

вітаміни

Стрілець
Астрологи радять Стрільцям зміцнювати своє здоров’я вже зараз, а влітку берегти себе від можливих травм.

Козеріг
Козерогів можуть чекати серйозні проблеми зі здоров’ям. Тому правильна профілакти та активний спосіб життя допоможуть вирішити деякі пролеми.

Водолій
Водоліям варто подумати про своє здоров’я і взяти додаткову відпустку. Наприкінці літа можлива невелика робоча травма: будьте обережнішими.

виснаження

Риби
Рибам варто обов’язково звернутися до фахівця і забути про "само пройде". Рік буде сприятливим для фізичних навантажень – варто записатися на курси йоги або піти в спортзал.

Нагадаємо, львів'янин привіз із Африки смертельне захворювання, його життя на межі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям підказали, скяільки веркового масла слід споживати щодня.

Також Знай.ua писав, що лікарі назвали продукти, які краще не ставити на святковий стіл.

Дивіться: Як обрати якісний алкоголь та не ризикувати здоров'ям