Франція відправила Україні гуманітарну допомогу

У четвер, 3 січня, гуманітарна допомога на суму 2 мільйони 100 тисяч гривень прибула на український Донбас від французьких благодійників, пише 24.

У Краматорську розвантажили цілу фуру необхідного для військових і цивільних лікарень Донеччини та Луганщини. Зокрема, апарати для масажу, медодяг, матраци, ліжка, засоби гігієни, рентген та ортези. Все оглядав особисто командувач ООС Сергій Наївши.

Зеленський розповів, що буде з Кварталом 95

Володимир Зеленський висловився про своє президентство і про те, що він в майбутньому має намір зробити з 95-им Кварталом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Український шоумен Володимир Зеленський під час шоу Вечірній квартал, яке вийшло на каналі 1+1 27 жовтня, висловився з приводу свого можливого участі у виборах президента України.

В Україні стартувала монетизація субсидій

З 1 січня стартувала програма уряду по монетизації субсидій українцям. Ця програма також вимогою Міжнародного валютного фонду в рамках виділення Україні чергового траншу.

Виплата громадянам "живими" грошима в 2019 році пройде в три етапи. На першому етапі, з 1 січня 2019 року, монетизацією пільг і субсидій зможуть скористатися ті сім'ї, які звертаються за державною допомогою вперше.

Європейська країна готова надати громадянство, але не всім

У Чорногорії запустили програму, яка передбачає надання громадянства іноземцям, якщо вони інвестують в країну.

Програма надання громадянства іноземцям-інвесторам передбачає, що протягом наступних 3 років чорногорські паспорта зможуть отримати приблизно дві тисячі потенційних інвесторів.

Меган Маркл зробила Кейт Міддлтон цінний подарунок

Вже 8 січня Кейт Міддлтон відсвяткує свій 37 день народження, однак і досі залишається таємницею, як пройде свято.

Поки відомо, що раніше свої дні народження Кейт святкувала лише з родиною. Так, в далекому 2009 році Вільям вперше зупинився в будинку сім'ї Міддлтон, під час святкування дня народження Кейт.

"Мег купила Кейт маленький подарунок на день народження - "щоденник мрій" в шкіряній палітурці для запису думок і ідей, які Кейт приходять в голову", - розповів королівський інсайдер виданню.