Росія не прийме скаженілих фанатів з самопроголошених "ЛНР" і "ДНР". Навпаки, градус ненависті до України постійно підігріватиметься, а тих, хто володіє адекватною оцінкою ситуації – приберуть. Про це пише видання Народна Правда з посиланням на військового експерта і блогера Олексія Арестовича. Експерт назвав ситуацію на окупованих територіях дивовижною.

"Росіяни сепаратистам гарантують: "Ви ніколи не будете частиною Росії, адже ви — Україна!". Наступне питання таке — а за що ми воюємо? Якщо нам жити в одній комунальній квартирі?, — відзначає Арестович. — Немає ніякого сенсу сваритися з людьми, з якими ти приречений жити в одній державі. Росіяни переконують сепаратистів: "Ви будете завжди з ними жити, але все ж віддавайте їх!". І щоб не приходило в голову, що це ідіотизм, командирів взводів в "ЛНР-ДНР" контролюють російські офіцери".

Експерт додав, що тих, хто тверезо оцінював ситуацію, вже немає в живих – постаралася Росія.

"Це все одно, що мені сказали б: "Олексій, приходьте до мене на інтерв'ю в це кафе, але я у вас буду стріляти! Але ви все одно приходьте, щоб у нас вийшло гарне новорічне інтерв'ю". Було якесь донбаське повстання з якимись своїми ідеалами. Всіх ідеалістів перестріляли, і тепер там, на Донбасі, суцільна свинцева російська "миколопершівська" реакція", — резюмував експерт.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, захоплення українського воїна російськими бойовиками: відео підтвердило найгірші побоювання.

Бойовики терористичного бандформування "ДНР" показали справжнє відео з похищенным українським військовим.

Інформацію підтвердили в 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригаді. На відео, яке напередодні опублікували терористи, дійсно солдатів бригади. Про це повідомила прес-служба бригади в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, на тимчасово окупованому Донбасі української армії тепер набагато легше буде впоратися з ворогом. Все тому, що супротивник сам себе знищує, причому без зброї. Мова йде про головну "хвороби "ДНР" – тотальному алкоголізмі. Пияцтво, як і очікувалося, найбільше вдарило по ним на новорічні свята. Хоча відкоркували пляшки бойовики значно раніше.

Як повідомляв портал "Знай.uа", " "Не знаю, як довго триватиме ця дурна ситуація – стріляти в людей, з якими змушують жити разом!

"Знай.ua" писав, після окупації проблеми з мобільним зв'язком у Горлівці вже стали звичними. Бойовики "ДНР" та окупаційна влада продовжують робити все, щоб зруйнувати залишилися вишки мобільного зв'язку.