Україна в НАТО
Україна в НАТО

НАТО взяло вибори під свій контроль: хто стане президентом України

Представники НАТО займуться моніторингом українських виборів президента. Новина стала відома за результатами зустрічі Іванни Климпуш-Цинцадзе, віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, з Девідом Хоббсом, Генеральним секретарем Парламентської Асамблеї НАТО. Зустріч пройшла в Брюсселі.

Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Україна готує Росії жорстоке покарання за затримання моряків у Керченській протоці: буде страшний суд

У зв'язку з затриманням 24 моряків біля Керченської протоки 25 листопада, Україна подала на Росію позов до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ). Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook заступник міністра юстиції - уповноважений у справах ЄСПЛ Іван Ліщина.

В Україні скажено злетіли штрафи для бізнесу: скільки доведеться платити в 2019

З 1 січня в Україні на 12% збільшуються розміри штрафів за порушення трудового законодавства. Цю інформацію повідомили в Офісі великих платників податків Державної фіскальної служби (ГФС) України.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський показав, що робитиме в ролі президента: наш останній шанс

Український актор і продюсер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський показав фрагмент з серіалу "Слуга народу". В ролику він грає президента і пояснює чиновнику, то необхідно налагодити порядок в державі. Фільм Зеленський опублікував на своїй особистій сторінці в Instagram у понеділок, 7 січня.

Джим Єн Кім
Джим Єн Кім

Мільярди України під загрозою: голова Світового банку зробив важливу заяву

У понеділок, 7 січня, чинний президент групи організацій Світового банку Джим Ен Кім заявив про намір піти у відставку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Світового банку. Також стало відомо, що з 1 лютого президентом групи організацій Світового банку стане нинішній виконавчий директор СБ Крісталіна Георгієва.