В одній з аптек Запоріжжя стався вельми дивний інцидент. Так, одна з купувальниць придбала в аптеці баночку пігулок, але всередині на неї чекав "сюрприз". Жінка, прийшовши додому, знайшла у банці замість лік макаронні вироби.

Про це у соцмережі Facebook повідомила Олена Горова.

"В аптеці "Фармасити" купила пігулки в баночці, тобто не видно, що там. Просто відкрутити кришку не вийшло, довелося плоскогубцями. І коли нарешті розкрила, у них виявилися макарони!!! Не капсули дорогого препарату, а ріжки!!! Так, на хвилиночку, 30 таблеток стоять 234 грн. Будьте уважні! Відкривайте і дивіться, що вам продали, не відходячи від віконця!" - поскаржилася жінка.

Проте юрист відділу ТОВ "Аптека" Фармасити "Олександр Гудилін розповів, що компанія не продавала цю баночку, так як препарат даної серії взагалі не закуповувався аптекою. Співробітники аптеки уточнили, як все було насправді.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Дійсно, 03.01.2019 року Олена Горова звернулася до нашої аптеки в Запоріжжі з претензією що 27.12.2018 вона в нашій аптеці придбала препарат" Лайфемін ", що є БАДом, але коли відкрила баночку (02.01.2019) - там були макаронні вироби. Вона пред'явила ж баночку нашому співробітнику, який її сфотографував і записав її номер телефону. На прохання пред'явити підтверджуючі документи про придбання саме цього препарату саме у нас вона заявила, що у неї є тільки чек термінальній оплати (в даному чеку є тільки сума в гривнях, але немає найменування препарату). Оскільки чек не містив найменування засобу, ми не могли ідентифікувати, чи дійсно цей препарат було придбано в нашій аптеці, оскільки у нас виникли сумніви в цьому - на прохання пред'явити упаковку нам було заявлено, що упаковка було викинуто. На прохання пред'явити фіскальний чек - теж була відмова. Вона також написала, що дані таблетки коштують 234 гривні, і що в баночці повинно було бути 30 капсул ", - розповів Гудилін.

За словами юриста, в той же день вони звернулися до виробника препарату та постачальника, а також провели ретельну перевірку.

Також юрист заявив, що Олена Горова опублікувала в своєму Facebook неправдиву інформацію, і цей вчинок вони розцінюють як поширення завідомо неправдивої інформації.

Варто нагадати, що група дослідників з Королівського коледжу хірургів Ірландії розробила новий метод лікування туберкульозу. За словами вчених, інгалятор з антибіотиком допомагає зменшити популяцію бактерій в легенях, що провокують захворювання і в той же час сприяє імунної системи пацієнта в боротьбі з цим захворюванням, повідомляє Medical Xpress.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що руйнівниця міфів Уляна Супрун продовжує надавати українцям різноманітні поради, які стосуються, в основному, здорового способу життя і профілактики різноманітних хвороб. На цей раз чиновниця вирішила розповісти українцям, як правильно харчуватися під час свят і допомогти шлунково-кишковому тракту "пережити" святкове меню.

Якщо любите "допомагати" шлунку переварити їжу за допомогою ферментних препаратів - зверніть увагу! Кілька таблеток до важкого застілля не врятують від наслідків переїдання. Універсальна порада в цьому випадку їсти менше і не покладатися на силу таблеток, говорить Супрун.

Нагадаємо, венеричні інфекції нарощують міць: лікарі запропонували найкраще рішення.

Як повідомляв Знай.uа парфуми стали причиною безпліддя британської пари.

Знай.uа писав, апетит і здуття: 4 прихованих симптоми раку яєчників, які не можна ігнорувати.