В Харківській області назріло нагальне питання "тепла". Так, в місті Куп'янськ фахівці розроблять стратегію децентралізації системи опалення міста.

Про це розповіли у місцевій раді.

Згідно з інформацією місцевої влади, на першому етапі децентралізації запропоновано завершити роботу з відключення абонентів від чотирьох нерентабельних котелень.

опалення
опалення

А з середини січня почнуть інформувати мешканців будинків, які планується відключити від централізованого опалення, про порядок відключення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Відомо, що для забезпечення споживачів теплом в наступному році, пропонується встановлення у квартирах автономного газового або електроопалення.

опалення
опалення

Для незахищених верств населення міська влада планує передбачити виділення одноразової матеріальної допомоги з міського бюджету для часткового покриття витрат на установку індивідуального опалення та її виплати.

Варто нагадати, що чиновники після повідомлень про підвищення тарифів на комуналку вирішили трохи пошкодувати українців і повідомили вельми цікаві новини. Через низьку якість надання послуг постачальники електроенергії будуть змушені виплачувати споживачам компенсацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що аналітики переконані, що вже незабаром в Україні значно подорожчає життя. Зазначається, що основною причиною подорожчання всього не стане січневе підвищення тарифів на опалення, а відкладене у грудні зростання соціальних стандартів. Крім того, експерти розповіли, що українців також очікує девальвація гривні та інфляція.

"Інфляція в першому кварталі складе 5-6%, - говорить голова Ради підприємців при Кабміні Андрій Забловський. - Основні фактори зростання цін: девальвація гривні, збільшення тарифів на компослуги, підвищення мінзарплати".

Нагадаємо, українцям платитимуть за неробство комунальників: що важливо знати.

Як повідомляв Знай.uа 2019 рік кардинально змінить життя українців: нові ціни, тарифи, зарплати і пенсії.

Знай.uа писав, свята затягнулися: українське місто поринуло у комунальний пекло, люди бояться за своє життя.