Буквально недавно стало відомо, з якою швидкістю рухалася винуватиця смертельного ДТП у Харкові Олена Зайцева. Так, адвокат другого обвинуваченого Геннадія Дронова Сергій Перепелиця оприлюднив результати нової експертизи. Про це повідомляє "ТСН".

За висновком експертів, Олена Зайцева рухалася зі швидкістю майже вдвічі вище дозволеної, а саме 106 кілометрів на годину. Обвинувачена, яка була за кермом "Лексуса", зіткнулася з "Фольксвагеном" Геннадія Дронова, а потім вилетіла на тротуар прямо у натовп людей. Варто нагадати, що загинуло шість чоловік, а ще п'ятеро було травмовано.

Олена Зайцева

Нову експертизу провели в Дніпрі. Її проводили за матеріалами кримінального провадження три експерта. Захист Зайцевої під час судового засідання клопотав проти приєднання результатів до матеріалів справи.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше на етапі досудового розслідування у січні 2018 року експерти Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи завершили експертизу щодо водія Lexus Олени Зайцевої.

Відразу експерти не змогли відповісти на перше питання постанови слідчого Ігоря Волкова: знаходилася підозрювана Зайцева в момент ДТП у стані сп'яніння, викликаному вживанням наркотичних або інших одурманюючих речовин. Причиною вказали відсутність необхідних документів.

Зайцева і Дронов

Нагадаємо, що службову перевірку стосовно слідчої групи у справі про смертельну аварію на вулиці Сумській в Харкові з підозрюваної Зайцевої призначило Головне управління Нацполіції в Харківській області.

Як повідомляв портал Знай.uа, у справі Зайцевої-Дронова прокурор подав клопотання до суду з проханням визнати експертизу, яка визначила швидкість руху авто Олени Зайцевої, належним доказом.

Також портал Знай.uа писав, що у понеділок, 8 січня, відбулося засідання щодо ДТП у Харкові, яка спричинила Олена Зайцева. Висновок автотехнічної експертизи зачитав суддя Віктор Попрас.