Синоптики обіцяють українцям "веселий" кінець тижня. За прогнозами, очікується, що прийде жорсткий мороз, а разом з тим і тепло. Будуть йти снігопади, дощі, хуртовини і з'явиться ожеледь. Також українці повинні потоваришувати з холодним зимовим сонцем.

Про це стало відомо завдяки повідомленням народного синоптика Наталки Діденко.

снігопад
снігопад

"На Заході і Півночі опадів не передбачається, іноді навіть сонце розжене хмари. Лише на Сумщині можливий сніг. У цих областях пріоритетними будуть червоні щоки, червоні носи, підкручені опалення, товсті пуховики і смішні високі шапки: вночі -7-15 градусів, завтра вдень -5-12 градусів", - повідомила Діденко.

снігопад
снігопад

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Також відомо, що тепло буде на Півдні, Сході та в більшості центральних областей України. Але крім Вінницької, там до -8 градусів. Всього на Півдні, Сході та в більшості центральних областей України буде тепло, від 2 градусів морозу до 4 градусів тепла, в Криму + 4 + 8 градусів.

Разом з тим, йтиме мокрий сніг та дощ, пише синоптик: "Помірні опади можуть переходити в сильні, очікується штормовий вітер, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Водіям буде особливо випробування — уважно та уважно".

Відомо, що вночі 12 січня ще буде холодно, вдень мороз послабшає, піде сніг. В українській столиці завтра опадів не варто. Вночі -10-12 градусів, вдень -8-10 градусів.

Варто нагадати, що Укрпошта заявила про те, що у доставці поштових відправлень можливі затримки через скрутних погодних умов. Про це сказано на сайті підприємства. Це вже не перший випадок за останні пару місяців – перед Новим роком погода вже заважала доставки листів і посилок в охоплені негодою регіони.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні, починаючи з 10 січня очікуються серйозні погодні зміни. За прогнозами синоптиків, у південних, а вдень і в східних областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. У Державній службі України з надзвичайних ситуацій попереджають, що в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях буде сніг з переходом у дощ, місцями сильні опади, ожеледь і налипання мокрого снігу, у Запорізькій області - сильний сніг.

Нагадаємо, Україну накриє потужна магнітна буря: вчені назвали небезпечні дати.

Як повідомляв Знай.uа "Нафтогаз" змилується над "Газпромом" в судовій тяганині: українці озвучили хитре вимога.

Знай.uа писав, Україну завалить снігом: пекельний циклон вже близько, синоптики радять перечекати будинку.