Український солдат, який пройшов безліч гарячих точок, поділився думкою, за що він воює на Донбасі і чому вирішив взяти в руки зброю.

Відповідне відео було опубліковано в Facebook, на ньому солдат відверто розповідає про життєвий шлях, "дякує Путіну" за "допомогу" у формуванні української нації та створенні армії.

ЗСУ
ЗСУ

Коротке відео, яке вже тривалий час завантажено в інтернеті, все ще популярне у користувачів, навіть незважаючи на те, що ім'я та обличчя бійця невідомо.

Доброволець відверто говорить, що якщо б він раніше почув, що в Україні виникне подібна ситуація, то він би не повірив.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Спасибі,Вова Путін! Послухайте -сказано коротко,чітко і гарно.

Geplaatst door Зеновій Гулей op Zaterdag 22 november 2014

"Путін нехай рулить в своїй Росії, тут моя країна, тут Україна, і ми самі розберемося як-небудь у своїх проблемах... Знаю одне, якщо сюди прийде Путін з Кадировим, моїм дітям не буде шансу жити в цій країні. Ми воюємо за свої сім'ї, за майбутнє своїх дітей", - розповідає солдат.

Нагадаємо, Відповідь українських воїнів на Донбасі став смертельним для бойовиків: переможні добу в ООС

За минулу добу, 5 січня, бойовики на Донбассеу зоні проведення Операції об'єднаних сил, чотири рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Цю інформацію повідомили у прес-службі Операції об'єднаних сил.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Українцям пояснили, скільки залишилося часу на повернення Донбасу: далі - немає сенсу

Донбасс від окупації необхідно звільнити протягом двох років, далі не буде сенсу його повертати.

Таку думку висловив 22-річний командир розвідувального взводу 2-го батальйону 28-ї окремої механізованої бригади Максим Громов в інтерв'ю 24 каналу.

"На початку війни під Савур-могилою люди бачили, що відбувається насправді, просили їх не кидати. Плакали, коли ми відступали. Але ще кілька років кремлівської пропаганди, і люди в неї вірити", - розповів боєць.

Також Знай.uа" писав про те, що Різдвяний танк ВСУ вразив уяву українців: ось це монстр