Військовий експерт розповів про плани НАТО в Чорному морі

США та інші країни НАТО мають намір не допустити повторення інциденту, що стався 25 листопада поблизу Керченської протоки.

Відповіддю Росії на захоплення в полон українських моряків став вхід в Чорне море десантного корабля ВМС США. Про це заявив військовий експерт, капітан першого рангу ВМС США Гаррі Табах.

"ПриватБанк" штрафує клієнтів

ПриватБанк здатний списати з зарплатної картки гроші в якості штрафу за прострочку кредиту.

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

У банку пояснюють – все згідно з підписаним договором. Якщо гроші вчасно не повернуть, то нараховуються штрафи, додаткові відсотки. Найкращий і поки що єдиний вихід – це погашення боргу.

В школах України хочуть ввести сексуальну освіта

В Україні відсутня сексуальна освіта. Про це розповіла засновниця проекту "Вперше" Катя Мячина.

Вступ сексуальної освіти має стати обов'язком держави. Тому що в українському суспільстві неймовірно високий рівень захворюваності на ВІЛ/СНІД, і висока швидкість його поширення.

Зеленський став політичною зіркою за кордоном

Володимир Зеленський-лідер "Квартал 95" став справжнім сюрпризом для виборів в Україні, вже зараз його шанси на перемогу оцінюють по всьому світу.

За даними видання успішними єврейськими політиками був британський прем'єр-міністр Бенджамін Дізраелі і Джеймс Каллагэн, президент Франції Ніколя Саркозі, мер Нью-Йорка Майкл Блумберг. Автор зазначив, що єврейські коріння не є перешкодою для успішної політичної кар'єри.

Польща розшукує українців за трьома спеціальностями

Аналітики визначили сферу праці в Польщі, де найчастіше потрібні кваліфіковані працівники з України.

зокрема, фахівці розповіли, що, починаючи з 2015 року найбільшим попитом користуються фахівці у сфері економіки та IT. Статистика зазначають, що 26% фахівців IT влаштувалися саме в Польщі.

Дослідницький центр Pew Research Center в 2018 році провів дослідження про спад антисемітизму в Україні і назвав її самій лояльній до євреїв країною в Східній Європі.