Романтична комедія від студії "Квартал 95" б'є рекорди українського кінопрокату. За два тижні фільм подивилися майже 600 тисяч глядачів. Про це в п'ятницю, 11 січня, повідомляє Бізнес.Медіа з посиланням на Facebook-сторінку кінокартини.

"Наша романтична комедія "Я, Ти, Він, Вона" за два тижні прокату зібрала майже 54 млн. гривень в українських кінотеатрах! За цей період фільм подивилися майже 600 000 глядачів. Прокат триває. І цілком можливо, що у нашої кіноіндустрії незабаром буде новий рекорд касових зборів серед фільмів, зроблених в Україні і для українців", - написали на сторінці фільму.

Наша романтична комедія "Я, Ти, Він, Вона" за 2 тижні прокату зібрала майже 54 млн. гривень в українських кінотеатрах!...

Geplaatst door Я, Ти, Він, Вона op Vrijdag 11 januari 2019

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше повідомлялося, що зірки Кварталу 95 за участю Володимира Зеленського, Євгена Кошового виконали сумну пісню про суворі українські реалії.

Заключна пісня концерту отримала назву "Ми не розуміємо, ПАПа", що насправді є каламбуром. Те, що здається зверненням до батька в дійсності є риторичним зверненням до президента України Петра Порошенка. Пісня цілком побудована на грі слів і такому використанні абревіатур.

Артисти студії примудрилися помістити в 4-хвилинний ролик нагальні політичні, економічні, а також суспільні проблеми України, але в цей раз у виступі не було зайвого сарказму, який властивий виступам Кварталу 95.

Також ми повідомляли, що звернення гумориста "Кварталу 95" Володимира Зеленського до українців, де він зізнався, що все-таки йде в президенти, викликало великий резонанс в мережі.

Думки розділилися настільки, що важко сказати, як ставляться у суспільстві реально до такого рішення. Втім, більшість натякає: тільки Зеленський пов'яже себе з політикою, він назавжди зникне, як артист.

Як повідомляв "Знай.uа" у ніч з 31 грудня на 1 січня, лідер Студії "Квартал 95"Володимир Зеленський офіційно заявив, що збирається йти в президенти.

"Знай.uа" писав, що українці "агітують" Вакарчука баллотироваться у президенти слідом за Зеленським.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ролик за участю Кварталу 95 і Монатиком поставив на вуха всю країну.