В Україну йде потужний циклон, який вдарить по західних, центральних і північних регіонах України. Південь країни також буде в небезпеці - там сніг зміниться дощем. Синоптики пообіцяли, що до середини наступного тижня погода в країні різко зіпсується.

Цю інформацію повідомили в українському Гідрометцентрі.

Синоптики прогнозують сильні снігопади у неділю, 13 січня. Негода вируватиме в частині центральних і північних регіонів країни. На інших територіях буде без опадів, навіть сонячно. Температура повітря в середньому по Україні коливатиметься від 3 морозу до +2 тепла.

У понеділок, 14 січня, всю територію України накриє сніг та мокрий сніг з дощем. Температурний режим залишиться на рівні попереднього дня, можливо потепління на 1-2 градуси.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У вівторок, 15 січня, опади у вигляді снігу прогнозують на заході, і в деяких регіонах півночі і центру країни. На решті території сильна хмарність. У той же час похолодає порівняно з попередніми днями на 2-4 градуси.

У середу, 16 січня, у південних та центральних регіонах України опадів не передбачається. На решті території прогнозують сніг, місцями мокрий сніг з дощем. Температура повітря зберігатиметься на рівні попереднього дня, лише на заході України знову потеплішає.

У четвер, 17 січня, нарешті потепліє. Опадів в Україні не буде, але буде сильна хмарність, а температура повітря вдень підніметься до +2 тепла.

Нагадаємо, що наприкінці січня Україну накриють сильні морози - температура повітря опуститься до -25 градусів, а більшу територію країни засипле снігом. Проте, синоптики попередили, що такі погодні умови - не найгірший варіант, адже у лютому прогнозуться мороз до -30 градусів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні очікується подорожчання продуктів. Цього разу причиною, як стверджується, стане негода, через яку доставити продукти в магазини дуже проблематично.

Також "Знай.uа" писав, що представник МЗС Росії Захарова не залишила сумнівів про плани Кремля щодо Білорусі.