Легендарна актриса спалила себе сама

Російська актриса Олена Майорова загинула ще в 1997 році. Тоді про її смерть говорили на всьому пострадянському просторі – смерть кінозірки була жахливою і болісною.

Майорова фактично згоріла живцем, отримавши численні опіки в результаті неправильного поводження з вогнем. Багато фанатів і близькі люди актриси не можуть змиритися з її смертю незважаючи на те, що вже пройшло більше 20 років. Однак звучать і такі думки, що трагічна смерть вже давно ходила за нею по п'ятах.

Винник йде в президенти

Майбутнім президентським виборам в Україні приділяється підвищена увага і обійти їх не зміг також популярний виконавець Олег Винник. Він розповів, за яких умов висуне свою кандидатуру.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як виявилося, виконавець уже роздумував над тим, щоб піти в політику, але при цьому він уточнив, що для того, щоб висунути свою кандидатуру в президенти, йому потрібні певні умови.

Вчені розбили міфи про блондинок

Вчені виявили, що жінки зі світлим волоссям мають складний генетичний код. Для блондинок, які мають такий колір від природи, потрібно близько 200 генетичних варіантів.

Вони провели масштабне дослідження, в якому взяли участь 39 397 білявих жінок і чоловіків європейського походження. Фахівці мали гіпотезу, що всі вони мають базову генетичну структуру. Однак це виявилося не так.

Путінські бойовики готують масштабне наступ

Терористи на Донбасі і військові формування РФ продовжують порушення обумовлених мінськими угодами лінії відводу важкого озброєння і зосереджують важке озброєння поза певних місць зберігання.

Судячи з опублікованого 12 січня доповіді, два дні тому безпілотник ОБСЄ зумів зафіксувати недалеко від Софіївки три 122-мм самохідні гаубиці 2С1 "Гвоздика", п'ять танків (три T-72 і два T-64) і 100-мм протитанкову гармату МТ-12 "Рапіра".

Зеленський – ваш кандидат

Зірка студії "Квартал 95" і комік Володимир Зеленський, який оголосив про своє рішення балотуватися на пост президента України, отримує з кожним днем все більше підтримки від українського суспільства. У нього є всі шанси обійти конкурентів і перемогти на виборах.

Соціолог переконана, що українці повністю розчарувалися в "традиційних" політиках і таким чином намагатимуться усунути від влади всіх тих, хто роками там сидить і досі не робить необхідних змін.