Мешканка Дніпра, зайшовши в супермаркет, виявила на підлозі під прилавком мертвого щура.

Про це повідомляє Информатор.

Інцидент стався в магазині на Слобожанському проспекті.

«В супермаркеті «Брусничка», у відділі овочів, з-під прилавка з продуктами виглядав величезний і вже мертвий щур. Ми показали його адміністратору, на що та відповіла: «Про, ну і що, що дохлий щур?! Добре ж, що вже дохлий, значить ми їх цькуємо», — повідомила мешканка Дніпра Олена Ткаченко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Адміністрація магазину підтвердила, що до них дійсно зверталися з подібною проблемою. Деталі будуть з'ясовувати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що найбільш комфортне для життя місто України – це романтичний Львів. Такі дані стали відомі за результатами рейтингу міст світу за індексом якості життя дослідного сервісу Numbeo.

Щорічно цей сервіс визначає найкращі міста не тільки України, але і світу. Рейтинг включає в себе 227 міст із багатьох країн світу.

195 сходинці рейтингу за індексом якості життя виявилася Одеса (102,45), відразу за нею Харків (101,86), а 202 місце у Дніпра (94,46).

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі водій вантажівки скоїв наїзд на трамвай на перехресті вулиць. В результаті постраждали дві людини. Цю інформацію кореспондент УНН отримав у прес-секретаря патрульної поліції в Дніпропетровській області Людмили Копиленко.

При аварії постраждали дві людини. Водій "МАЗ" 1988 року народження від госпіталізації відмовився, а пасажири трамваю, жінку 1954 року народження, госпіталізували в 16 лікарню. Попередній діагноз: "забій нижніх кінцівок, забій м'яких тканин голови і колото-різані рани від скла".

"Знай.uа" писав, що в Луцьку на кір захворіло понад 200 школярів. Медики припускають, що карантин не тільки зупинить процес поширення хвороби, але і дасть батькам час на вакцинацію. Зараз в Луцьку закриті всі 27 шкіл. Можлива дата закінчення карантину - 21 січня. В одеських школах також введено карантин на тиждень.