Володимир Путін
Володимир Путін

Бойовики намагалися вбити Путіна

У Сербії заявили, що прийнято всі заходи безпеки під час візиту Володимира Путіна в Белград. Про це повідомив помічник президента РФ Юрій Ушаков для російського "Інтерфакс".

"Сербська сторона запевняє нас, що вживає всіх заходів щодо забезпечення безпеки візиту, плюс відповідні сербські служби знаходяться у щільному контакті з нашими відповідними відомствами", - сказав Ушаков.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Тут був Вова: мама Зеленського розповіла про "мурашник" Кварталу 95 і дитячих захоплення слуги народу

Римму Володимирівну впізнають на вулицях Кривого Рогу значно частіше, ніж будь-кого іншого. Вона – мама відомого актора Студії "Квартал 95" та кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

групове побиття
групове побиття

Кияни публічно покарали малолітніх придурків, які били людей в центрі столиці

Поки поліція заважає і розбирається, київські ультрас розшукали учасників банди підлітків, які "відзначилися" нападами на перехожих в центрі столиці. "Діток" примусили публічно покаятися за свої дії. Про це повідомив паблік "Київ Оперативний", який і виклав відео "покарання".

Гривня
Гривня

В Нацбанку помітили божевільне зміцнення гривні

У Національному банку констатують, що протягом минулого року національна валюта дещо зміцнилася. Про це сказав голова Національного банку Яків Смолій. Зокрема, глава регулятора зазначив, що завдяки сприятливій торгівлі вдалося значно зміцнити курс гривні, адже саме в минулому році українські аграрії зуміли зібрати рекордний урожай зернових.

Шалена стихія перевірить українців на міцність

В Україну вже на Водохрещу, 19 січня, прийде похолодання і справжні морози. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook. За прогнозом синоптика, вночі очікуються морози до -5…-12 градусів, на заході України – близько нуля. Завтра вдень буде коротке потепління до +1…+5 градусів. На сході та місцями в центрі -1…-4 градуси.