У військовій частина Хмельницького прогримів гучний інтим-скандал, пов'язаний із сексуальними домаганнями.

Про це пише Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що 24-річна військовослужбовець близько року страждала від домагань з боку начальства.

Валерія Сіка звернулася в поліцію із заявою на свого командира. Заміжня дівчина зізналася, що старший за званням Віктор Іванів регулярно схиляв її до сексуальних відносин під час роботи.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Дівчина розповідає, командир викликав її до себе особисто, розпускав руки і робив непристойні пропозиції. В обмін на інтимний зв’язок він обіцяв легке просування по службі. В іншому випадку, погрожував показати усі "принади" армії.

Після численних відмов дівчини командир почав принижувати її прилюдно. Старші жінки розповіли Валерії про слабкість командира до протилежної статі і порадили уникати зустрічі. Однак ізолюватися від начальника дівчині завадили посадові обов’язки.

Один із найбільш шокуючих випадків стався під час нічного чергування. Лейтенант розповіла, як командир увійшов до кімнати відпочинку разом з заступником і сороміцькі наказом.

"Давай, роздягайся, лягай, будеш богатирів обслуговувати".

Після відмови командир всіляко мстився підлеглої. Вікторія заявила, що одного разу Віктор Іванів навмисне облив її водою з калюжі, проїжджаючи повз на машині. Пізніше керівник відмовив дівчині у відпустці за станом здоров’я. Лейтенант зірвала спину при перенесенні боєприпасів. Після операції на хребті командир не дозволив їй пройти реабілітацію і наказав повертатися в частину.

За словами дівчини, в самому Хмельницькому справу про домагання порушити відмовилися. Тому Валерія разом з чоловіком вирушила шукати справедливості у сусідню Вінницю. Там слідчі ухвалили заяву, а начальник міської поліції прийняв ситуацію під особистий контроль. Крім сексуальних злочинів, чоловікові інкримінують приниження честі і гідності офіцера.

суд
суд

Наразі розслідування триває, а поліція дізналася про інші випадки сексуального домагання з боку командира. Про це на сторінці в Facebook написав Віталій Павловський – журналіст і голова громадської організації "Ревізія влади".

Нагадаємо, свідок групового зґвалтування з Уфи може сама піти під суд, передають росЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Калузькій області в Росії розслідують пограбування з курйозним фіналом.

Також Знай.ua писав про те, що чоловіки, які в серпні протягом 5 годин знущалися та ґвалтували 16-річну дівчинку, за рішенням Броварського міжрайонного суду вийшли під заставу в 140 тисяч гривень.