На Водохреще, 19 січня, в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, вдень -1...-3 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, лише у Рівненській, Волинській та Львівській областях без опадів, вдень без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-8 градусів, у Івано-Франківській та Чернівецькій областях -5...-10 градусів, удень 0...-6 градусів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У Карпатах вночі невеликий сніг, вдень без опадів, температура вночі -9...-14 градусів, вдень -2...-7 градусів.

У Моршині без опадів, температура вночі -5...-7 градусів, вдень -1...-3 градуси.

У Трускавці без опадів, температура вночі -5...-7 градусів, вдень -1...-3 градуси.

У Сваляві вночі невеликий сніг, вдень без опадів, температура вночі -4...-6 градусів, вдень -1...-3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-9 градусів, удень 0...-6 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-9 градусів, у Дніпропетровській області 0...-5 градусів, удень 0...-6 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-4 градуси, вдень 0...+5 градусів, у Харківській області +1...-4 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-4 градуси, удень -2...+5 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +1...+6 градусів.

У Ялті без опадів. Температура вночі +3...+5 градусів, вдень +3...+5 градусів.