У мережі з'явилося потішне попередження у бойовиків на Донбасі про небезпеку з боку ЗСУ.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook офіцер Анатолій Штефан (Штірліц).

"Воїни Дирляндії будьте пильними! На позиціях окупантів розмістили нагадування про роботу спецпідрозділу по агітації підписання контракту у відому 200_бригаду". йдеться в повідомленні

На фото зображена жінка, снайпер, яка цілиться в бойовиків.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, війна безпілотників на Донеччині триває. Вранці в суботу, 19 січня, 93 бригада Збройних сил України («Холодний Яр») повідомила, що її бійці збили дрон терористів – «Фантом-4». До нього була прикріплена ВОГ-17 (граната від АГС-17) з причепленим хвостовиком (для балансу в польоті), надрукованим на 3D-принтері. Цю бомбу окупанти мали намір скинути на передові позиції українських військ.

Фронтовий волонтер Юрій Мисягін написав на своїй сторінці, що з допомогою українців забезпечив однин з передових підрозділів ЗСУ таким же квадрокоптером «Фантом 4» зі спеціальним підвісом для утримування і скидання схожої бомби, посиленою батареєю живлення для довгого польоту, додатковою картою пам'яті і планшетом з високою роздільною здатністю для точної коригування.

Раніше портал писав, в мережі показали фото навчань Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Знімки опублікував позаштатний радник президента України, помічник міністра оборони Юрій Бірюков.

Він зазначив, що в звичайному житті на вулиці українці не зможуть упізнати бійця елітного українського спецназу і подякувати його за мирні ночі. Крім того Бірюков розповів, що робота українських військових на Донбасі заслуговує, як мінімум поваги.

Як повідомляв "Знай.uа", росіяни внесли Захарченка в список втрат 2018.

Також "Знай.uа" писав, що колишній "беркутівець", який розганяв Майдан, очолив нову поліцію.